Українська Манітоба
-
Підкажіть, будь ласка, де оптимально купувати ліжка, матраци? Чи може десь можна отримати допомогу з ліжками?
-
Manitoba conservation officers can order people to stop feeding wildlife due to concerns about the health and safety of wildlife, the safety of people or to prevent property damage. Additional enforcement action, up to and including charges and possible fines, may occur if orders issued are not complied with. It is illegal to feed wildlife along provincial roads and highways. If you are caught, you may face fines up to $10,000.
-
-
500 то якась мінімалка) у мене приходило щось в районі 1600 людей) Багато наших приїхало, із них багато дівчат, всі на склади хочуть. Бо в Польщі склади амазон чи ще якісь, то треба було закази збирати. А тут склади зовсім інші, фізична і важка праця (заводи, промисловість, виробництва). Дівчатам навряд чи підійде. Але з тих 1600 заявок десь 40% буде саме їхніх. Ну і звісно з 1600 оберуть місцевих з мовою хоча б та якимось місцевим досвідом
-
в мене питання: чи можна годувати тварин? чи не забороняється це законом?
-
Я відправляв на пряму до компаній.
-
Правило яким я користувався, це резюме повинно бути написане окремо під кожну вакансію. Також повинно бути співпадіння що пишете в резюме з вимогами у вакансії. Супроводжуючий лист теж пишеться кожного разу.
-
Доброго вечора! В кого інтернет від Shaw за 60$, то яка там швидкість завантаження? Прислали смс наступного змісту. І я не можу зрозуміти чому дві швидкості завантаження 🤷♂️ Добрий. ЦІННІСТЬ Оптоволокно+250 Інтернет 60 $/міс Модем в комплекті Ставка гарантована 2 роки Дані необмежені 10 Мбіт/с завантаження 250 Мбіт/с завантаження Ставка гарантована 2 роки
-
Не дублюйте повідомлення у двох чатах. Тут і там одні і ті ж люди. Просто теми різні
-
Ви робите резюме під кожну вакансію? Супроводжуючий лист прикладаєте? У свій час відправляв резюме декілька місяців. Було більше 80 резюме. На інтерв'ю ходив раза 4).