Українська Манітоба
-
Просто ж є громадяни, які реально іммігрували ще 20-25 років тому…і тоді таких умов для імміграції не було. До прикладу, раніше не потрібно було виписуватися Зараз вони є. Тому й треба «оновитись»
-
Туди є підʼїзд машиною?
-
Ви маєте на увазі, що людина оновлює дані, дає знати, що вона закордоном, і Міноборони відповідає: а, ок, ти закордоном, тобі повістку не відправляєм? Було б дуже добре, якщо це так, але тоді відміна консульських послуг без облікових документів трохи не встає в цю схему
-
Я теж колись давно читала що якщо громадянин України живе закордоном, він має стати на консульский облік. Я стала 100500 років тому. Особисто мені це нічого не дало крім можливості ходити до консульства голосувати коли бувають вибори в Україні (якщо паспорт з обліком не просрочений)
-
Цікаво, а як бути з тими, хто виїхав з окупованої. Ми коли виїхали і прибули в Європу, відрпзу подзвонили в Українське консульство, але там відморозились, сказали: "ну раз вас впустили, то які проблеми, живіть". І тепер ось оце... мати справи з нашою державою... подалися на провінцію, і що тепер чекати? Судимість, і ПР все???
-
Все вам тут розказуй 😅🤣 Просто далі може бути ще складніше щось зробити…
-
Так. Це обов’язкова умова для виїзду на ПМП. Там взагалі людина знімається із усіх реєстрів і вже не є резидентом України
-
Я зараз про тих, хто виїхав задовго до війни
-
Бо це вже «другий дзвінок» перед спектаклем. Аби прийти ще в 2022 році і стати на облік - тоді і оновлення військових даний можна було простіше зробити. Бо навіть якщо якогось документу не було/загубився/втрачений/людина тікала із окупованих територій/…/…/… - то це відновлення лягало на плечі вже уповноважених органів… Зараз - це треба мати в принципі…