Українська Манітоба
-
Залежить від марки. На Тойоту так. Хонди можуть появлятись. Хундай/Кіа - будуть швидше. Вольво/Лексус і вище - є - але і ціна відповідає тому
-
Подивіться на хонду crv - але знову ж таки залежить від бюджету
-
Зрозуміло, дякую. А при замовленні, якщо купуєш за кеш, оплачуєш частину якусь чи прям всю суму треба виплатити наперед?
-
О, а що мені можна взяти нове, щоб не чекати, і щоб трохи більше за Kicks?
-
rav 4 😭
-
Не можу багато радити, так як мав досвід в Канаді лиш з трьома марками машин. Я не спеціаліст, але якщо в перших 5 років майже усі хороші. Вживані добрі теж, майстри підскажуть. Так як з фінансової точки зору - car payments (якщо не за кеш плануєте брате) - bad investment
-
Ну все, тепер мене переслідує контекстна реклама Хонди
-
Ad blocker
-
Я більше про ФБ, вона іноді корисна
-
Земляки, хто володіє достовірною інформацією -- поділіться, будь ласка. Чи можливо ще подавати на продовження WP тим, хто з певних причин чи забудьковасті не зробив це до березня? Заздалегідь дякую щиро за відповідь !!!
-
Не «ті самі гроші», ви ж 5 років сплачували за ліз з якимись %. Але зараз, тому що ціни на авто повиростали порівняно з 5 років тому, можна як мінімум повністю «відбити» свої %. Я ось днями викупила свій ліз за 9.5 тис. І тут же продам це авто за 16.5тис. А ще кілька років тому я б не змогла продати з такою націнкою.
-
Дякую, що роз'яснили!