Українська Манітоба
-
Ці 10 років враховують також наш темпорарі резидент статус?
-
-
Так, це ви правильно кажете. Зараз кожний сам за себе.
-
Criminal чек може бути також на спеціальності повʼязані з роботою з дітьми. Також у health care aid, може бути навіть у таксистів (ліцензованих), тих хто працює у банку і має доступ до особистих даних, в юридичному офісі і тд. Вони можуть бути різного рівня, в тому числі можуть вас просити представити, а можуть самі його робити
-
Я робила вже двічі, з дітьми. Лише локальний . Нікого Україна не цікавить. Причому перший робила через 3 тижні по прибуттю сюди. Який в тому сенс, зрозуміла лише пізніше. Тут важливо себе адміністрації і роботодавцю обкласти себе правильними довідками про всяк випадок, а не те, чи ти дійсно десь здійснив якийсь кримінал. От мене перевіряли, чи я не скоювала злочинів проти дітей додатково . А чи людина їх здійснювала в іншій країні, їм неважливо. Нема такого документу в списку обов’язкових довідок і сертифікатів.
-
Не треба заважати людям порушувати шось…😅
-
якщо чесно я не проти й поїхати служити вже, бо ці всі викрутки з законом мене задовбали. Але перш ніж поїхати цікаво дізнатися, які саме з прав мобілізованого Україна зможе виконати, якщо я проживаю в Канаді? Що відбудеться з місцем роботи та зарплатою тут? Іпотеками? Чи на все це ми плюємо і це мої особисті проблеми
-
100 тис бойових чи більше 15 млн компенсація у випадку смерті у бою. Реально дехто їде в Україну воювати із Канади. Я вже писав про це. Реально кожного місяця є такі одиночні кейси. Навіть тут залишають дітей та дружину, і заробітну плату пересилають сюди .
-
Ні, це ризик, дякую, напишу просто Dear ім'я та прізвище)
-
Ms не зовсім популярно Скоріш ім'я 🤷
-
Мені треба написати офіційного листа і там формат Dear Ms Nell Smith в шаблоні. Ок, я думаю, Ms можна пропустити тоді) дякую