Українська Манітоба
-
Needs new alternator, and drivers front wheel bearing+flange. Це по вартості ще десь як половина цієї автівки, тому і продають. Ну і я ще б стільки ж грошей тримав на поготові бо не факт що там ще щось не треба буде робити.
-
MPI сам дає направлення в відповідний shop, коли дає номер Claim
-
Робіть claim онлайн в поліції, вам дадуть номер справи і з цим номером дзвоніть одразу у найближчий speedy glass/ glass repair shop, бо в них запис через тиждень як правило 🙂
-
Вітаємо, Yevhen! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Мені робили, 700 дол. Потім з цим папером від MPI я їхала в shop
-
Яку оцінку? Заміну скла? Це стандартна процедура, вона не потребує оцінки, є ціна скла і labour, це все
-
Направаляє туди, де зроблять оцінку Claim, так буде точніше. На основі claim з поліції робить свій. Вони номер запитують.
-
Рекомендую вам поміняти страхівку в autopak на максимальну, бо різниця як правило 10%-15% але воно покриває значно більше і vandalism покриває без deductible, ми вже двічі безкоштовно міняли 🙂
-
Ви напевно пішли складним шляхом, можна просто подати заяву в поліцію, отримати номер справи і їхати в найближчий glass repair shop, вони все самі зроблять з MPI
-
Значить у вас $200 plus, для чого ви тоді робили estimate? Хіба що через заміну пластику, іншої причини не бачу
-
Я за вандалізм не платила нічого. 0
-
Саме тому я і написав, що після заяви в поліцію одразу телефонувати в shop, щоб уникнути зайвих рухів які ви описали вище і не витрачати свій час та час інших людей