Українська Манітоба
-
Я не дуже шарю в географію Манітоби , але думаю це ви десь аж отут живете?
-
Клієнт, клієнт)
-
Не реклама, і не організатор. Просто ділюсь. 27 і 28 липня. Фестиваль Середньовіччя біля Birds Hill парку на території красивого укр.католицького собору з реплікою гроту в Люрді, Франція. Надзвичайно красиве місце. Фестиваль востаннє відбувався 6років тому. Дуже якісний. Парафія проводить цей та інші фестивалі в т.ч.для утримання церкви та території. На данний момент розкупили всі 400 квитки на вечерю (nevermind they were $125.00 each🤦♀️). Але субота та неділя до 5ї вечора основні фестивальні активності і обіцяють українську ярмарку (майстри, штурмуйте). Квиток дорослий $25.00, діти від 5років $10.00 Також є можливість волонтерити на фестивалі Квитки та реєстрація тут www.cookscreekmedievalfest.ca/ Захід дуже популярний, сьогодні початок реєстрації. Поспішайте
-
Мама живе в квартирі навпроти пожежної частини. Нещодавно потрапила на момент, коли пожежники мили свої пожежні авто. По пояс роздягнуті. Боже. О БОЖЕ! Оце все «австралійські пожежники, календарі, фото, всі пожежники такі, мімімі» - це не міф. Навіть фото не змогла зробити, впала в ступор з відваленою щелепою. Машини, що їхали мимо, пригальмовували.
-
Нетворкінг не вирішує все на державних роботах :)
-
Дякую, все заскрінила, щойно отримаю PR, наступного ж дня спробую 😁
-
Я як людина, яка кожен рік влітку багато їздить на кемпінги, можу сказати, що коли в травні або на початку червня трапляються заморозки, через які вимирає майже вся початкова популяція, то москітів майже нема все літо. Це відчувається відразу по парках. Минуле літо було майже без москітів. Ми були в різних точках Манітоби. Пару років назад теж таке літо було. Позаминулого літа ми ховались в газібо, бо весна була тепла і в комах не було перепон доя розмноження.
-
А мене якщо хтось хоче використати для смолтоку я його використовую як емоушинал вент Dare to ask how am I? Be ready to hear a 5 minute whining session about everything that went wrong today 😈 And I don't care that you don't care Already leaving? You wanted some small talk, didn't you?😂
-
Я прочитала москалів 😂
-
Я вже себе знаю. Не піду я на роботу з потоком людей. Ні. Це ад. Сервіс, ресепшн. Ні!
-
Та забийте на це,і поводьте себе як хочете.в мене на роботі коли хтось підходить і питає як справи просто відповідаю все норм,і в людині не питаю як справи бо по факту мені начхати як в неї справи і так само їй начхати як в мене справи.і на цьому розмова закінчується.
-
А ще мені дуже важко перед кожною їх подією фуршет, стоячи на ногах. Столи вже теж накриті, але вони годину-півтори можуть не сідати, а стояти і пити , переходячи один до одного і розмовляючи . Якось чому б це вже за столами не зробити ? Не можу розслабитися в таких випадках , дуже напружуюсь
-
Моєму чоловікові колега вчора в офіс приніс двох цуценят. Він зайшов здалеку: спочатку повідомив , що вони є, потім розігрів імейлами всім колегам , як «діти провели першу ніч». І нарешті приніс їх в офіс. Туди зібралися абсолютно всі, окрім мого чоловіка , якому це дико і зовсім не цікаво. Ну і відповідно дуже раділи , орали, поки не уніс. Окрім шефа і головного бухгалтера,які були на мітінгу, а потім дуже шкодували , що пропустили. А я свого чоловіка сварила, що він показав себе нелюдимим і як би воно не сказалося. Типу біла ворона . Вони так сильно всі люблять собак ? Або в них їх дефіцит тому що на вулицях не бігають ?
-
Мені б стало гірше . Значить вам то не протипоказано