Українська Манітоба
-
Інсталяція " Секс і місто " - американський серіал 😁
-
Якщо це вони , то вітаю . Вони будуть з вами назавжди 🥳 Якщо є будь що у горшках , то воно там живе . Одна мушка приносить десь +300 потомків. допомагає від цього аж ціле нічого . Перше - чи є квіти у горшках? Якщо так , то я пропишу як жити . Якщо землі ніякою нема , то тут цікавіше.
-
Може ви знаєте що робити проти білок які порпаються у вазонках на балконі?
-
Якщо в середині квартири нема нічого у горшках, тільки на балконі , то цікавіше . Для квартири можете купити жовті стікері . Десь по квартирі разпихнути, вони туди прилетять, в здохнуть в агонії , тварі . Квіти на балконі можна буде поливати-обробляти інсектицидом на вибір . Або mosquito bits . Раніше вони були дешеві , онлайн не можу ніде знайти, тому що воно як на вагу золота зараз. Ну так то все , перекрити доступ до мусору , ніякої вологі не залишати, гарно вимити раковину та ванну .
-
На майбутнє , якщо щось купуєте . Відразу змінюйте землю , щоб там блогери ботаніки не казали . Вимивайте коріння , обробляйте всю квітку . Але це якщо щось типу дійсної рослини . Якщо якісь пітуніі на балкон , то тут просто зачепити вікна 😁 хай природа бере своє 😁
-
Так, але вона знищує мої рослини, а в квартирі темно, і рослини витягуються, їм не вистачає сонечка