Українська Манітоба
-
То мабуть Ви не прислухались раніше)
-
Нєєє, ну а чьоооо 😉
-
От так! Дуже багатьох із них видає вимова літери «а» 😅особливо московитів
-
Я маю на увазі різні акценти при розмові російською. Кацапів зазвичай дуууже чутно.
-
У мене пак пива місяць може стояти. Це який прапор?
-
Ціна...
-
Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального образу на випускний та інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @ann.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість! Також я шукаю фотографів, стилістів та майстрів зачісок для співпраці.📸
-
Скажіть, будь ласка, якщо я хочу спробувати свої сили і податись на пару вакансій, але зі своєї поточної роботи поки що звільнятися не планую, чи нормально буде в резюме приховати назву поточного роботодавця, залишивши досвід? Не хочу, щоб з боссом контактували, поки що просто пробую лапкою воду
-
Дуже дякую!
-
Ніхто з вашим роботодавцем контактувати не буде поки ви не пройдете інтервʼю. І взагалі це не практикується контактувати з вашим роботодавцем без вашого дозволу. Тому і референси даються у резюме, щоб з ними контактувати. якщо на інтервʼю викличуть, можете дати reference з інших компаній і так і сказати щоб з теперішнім роботодавцем не контактували.
-
У мене є російськомовні колеги на роботі, і є україномовні, які чомусь коли розмовляють з першими переходять на російську. Але чому? Чому, наприклад, не навпаки? Чому та російськомовна людина не перейде на українську коли до неї звертаються українською? Я запитувала прямо, чому ти переходиш на російську, якщо це бляха українець і він прекрасно розуміє українську, навіть якщо нею не говорить Для мене це залишається загадкою