Українська Манітоба
-
The information on this page is for you if your CUAET application was approved on or after February 4, 2024. If it’s not the case, you can find more
-
Бо в Європі на допомозі, НУ ДУЖЕ багато людей. Як на мене це не правильно. Хоча в більшості випадків, це через мову.
-
Подавали 18 січня , теж залишався термін 1рік3 міс -на минулому тижні підтвердили тепер чекаємо по пошті Дорослим продовжили до 2027 року дітям до кінця їхнього паспорта
-
Невже так погано все? Вони біля фронту?
-
Отож, не так страшна сама страта, як її очікування. 😁
-
Не знаю Щось не складається в мене, якщо не встигну тепер до 27 року щось отримати - буду думати 😒
-
У березнi у мене залишався рiк та 5 мiсяцiв. Рiшення все ще нема, чекаю 4 мiсяць. Але буду користуватись будь якою можливiстю продовжити право на перебування тут. заради своєї сім'ї та всіх рідних в Україні. я лише місяць як подалася на номінацію. а батьки вдома чекають, що їх забиратиму разом з тваринами (3 собаки, 4 котiв) усіма, ще є брат, бабуся 82 роки. брат чоловіка просив у вихідні, якщо з ним щось трапиться, щоб я подбала про його родину, забрала їх з України.
-
Базовий пакет 0. А шось поприкольніше вже скільки душа забажає 😅
-
Ми не в Німеччині - то в ЄС їде не добра тенденція, тому цікаво що по цьому поводу буде робити Канада. Бо щось новин нема, хуже всього це не погана новина, а відсутність будь-якого розуміння шо далі.
-
100$ for family