Українська Манітоба
-
А конструктив? Ні, не чув?
-
Так це є frustrating-але закон є закон
-
Добридень . Шукаю роботу у Вінніпезі різноробочим. , заводи або будівництво можливо якісь інші схожі варіанти . З англійською проблеми на даний момент Можливо хтось щось підкаже У дичку
-
Дуже залежить де ви жили раніше. Я закордоном жила в досить розвиненій країні але там не надають увагу дизайну ресторанів, багато старих, облізлих будинків. Туристам з Москви і Київа здебільшого не подобалося. В Канаді я була лише в Монреалі кілька днів. Там французька більш ніж я очікувала. Тому 100% Монреаль не для мене. Вінніпег підійшов по грошам та моїм віком (мені 40+). Зрештою, головне у місті — це люди. Знайдете своїх людей, свою спільноту — буде вам гарно. Подивіться уважно Ютуб про Вінніпег щоб у вас не було шоку. Бо люди різні і звикли до різного
-
Співвідношення зп/ціни. ( зовсім по різному живеться на 18$/hr в Вінні і в Торонтах) я ледачий, шоб заробляти більше. Відсутність величезних заторів ( вони звісно є , але то частіше по обʼєктивним причинам. Снігопад, ремонт) Тут прекрасне літо і шикарна, доступна рибалка. Навіть в межах міста. За межами - взагалі казка. Для мене це були майже вирішальні фактори.