Українська Манітоба
-
Я знаю, я теж тут була минулого року) От архів температури за квітень 2023, навряд чи це тягне на зиму www.accuweather.com/en/ca/winnipeg/r3b/april-weather/48989?year=2023
-
Ні Тільки знайшли, працюють, роблять процедури, нікто ще нічого не знає Але теорій вже 😕
-
Іноді вдома в скаріку хотіли…але там гибле діло відразу 🤣
-
В електричках в Україні 😅 Грають буває ще й на баяні/акордеоні, сопілці/блок-флейті, скрипці/альті
-
Вчора було цікавіше шоу, якійсь чувак сів на заднє сидіння , достав цигарку та почав палити. Поряд нього сиділа дівчина в порватих колготках, яка обматюкала його, забрала цигарку та викинула у вікно. Бійки не сталося, але я вважаю що біля водія вже повинен бути ще один працівник, який при вході у автобус буде продавати попкорн, напої та солодку вату. 😄
-
Зате там природа і клімат краще . Що вам не подобається?
-
Чому шкодуєте? Що не подобається?
-
З власного досвіду вибираєте між провінціями Манітоба,Альберта і Саскачеван.ТУТ ДУЖЕ ВЕЛИКА УКРАЇНСЬКА ДІАСПОРА ТА ПІДТРИМКА.Ні в якому випадку не їдьте в Нова Шотландія, ми зараз тут і дуже шкодуємо про це.
-
Тут немає ніякої підтримки,ні курсів мовних,ні роботи,нічого, у нас двоє дітей ,садочків немає,роботи ,немає,а якщо є то дуже малооплачувана,житло дороге,щоб знімати,ми привезли чимало грошей їх хватило на 4,5 місяці,зараз на кордоні безхатьків,ми зверталися до місцевих організацій,пробилися на будь які роботи,щоб вижити,українців немає,канадці розводять руками.Ми з людей які небочться працювати,але тут немає де,ми їздили пробилися на роботи в кожну можливому фабрики,склади,магазини,ресторани,всюди,на біржу праці записалися,подавали свої резюме і нічого,тут немає українців з ким можна було б порадитися.Ми звісно на халяву не розраховували,ми мали гроші і мали впевненість в своїх силах,готові були іти на самі прості роботи для початку,але тут ніхто нікого не бере. Нам зараз дуже важко,я молю Бога щоб він дав нам можливість викарапкатися з цієї ситуації і сподіваюсь що хтось нам щось підскаже куди іти і просити допомоги,щоб ми неопинилися на вулиці.
-
Я можу вам виразити лише слова підтримки (( ну і якщо будете в Калгарі - пишіть, тут українців багато. Не впевнена однак, чи воно з роботою допоможе