Українська Манітоба
-
Бо після інциденту, а я за день до того там книгу брав Читати виходить небезпечно, я знав
-
Оля, дайте долі можливість подарувати вам справжнє кохання - візьміть до уваги також Люксембург і Катар)
-
Ні , нам не обов’язково україномовного )) Дуже дякую за відповідь!))
-
ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ РЕЧЕЙ/МЕБЛІВ 📞 +1 431 588 25 68 Послуги: Забираю з Готелю: Везу в Аеропорт: Квартирні Переїзди🏡✔️ Матраци, Дивани, Меблі від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ Допомога при завантаженні та розвантаженні ✔️ Щоб дізнатися більше про ціни, напишіть мені +1 431 588 25 68
-
Щодо stabbings, на днях випадково спитав сусіда канадця щодо безпеки в місті- він мені показав 2 шрами, казав його 2 рази підрізали, один раз у даунтауні , другий раз у іншому районі. І казав, що йому через те трансплантацію робили якогось органу. Сусід майбутній студент коледжу.
-
Скажіть, будь ласка, якщо передплачена коробочка була відправлена в Сanada Post mailbox і на ній був наклеєний номер трекінгу, цей трекінг система має побачити коли? Як часто забирають вміст мейлбоксів? Коробочка важлива, я переживаю, наразі відстежити неможливо, відправила вчора ввечері
-
Хто шукає роботу, буде потужна ярмарка. Просять реєстрацію www.eventbrite.ca/e/winnipeg-career-fair-and-training-expo-canada-june-12-2024-tickets-661214499367?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=ebdsshcopyurl
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня. Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Колись «прогнозували» що скоро ця «мильна бульбашка» з нерухомістю лопне але так цього і не сталось. Ось друзі у цьому році мають робити оновлення на іпотеку то їм любі зниження відсотків на ціну золота