Українська Манітоба
-
Стейки раз на тиждень 🙂
-
Тут #робота для таргетолога
-
Готова, просолена, так. Просто відрізати смужку від загальної маси і розморозити за хвилин 15-20, і все
-
Скупляємось в Суперсторі. Іноді по дрібницям Волмарт, та Нофрілз на районі. Купляємо усе, але ми заздалегідь плануємо меню на тиждень і купляємо під нього продукти. По кафешкам/фастфудам не ходимо, готуємо вдома. Декілька прикладів: Овочі/фрукти по акції -30/50%. М'ясо - беремо по weekly flyers, кожен тиждень різне, морозимо про запас. Зараз наприклад гарна ціна на ребра у No frills. Риба - я не вважаю, що філе лосося то їжа на кожен день. Купляємо різні види риби: pink salmon, pompano, tilapia, інші, і ще жінка якісь філешки біленьки бере, не пам'ятаю назви. Звісно, якщо взяти 2 стейка за 60$, філе курки і лосося і з'їсти за день - то і 2000$ замало буде.
-
У Freshco що на Regent коштує 49, а у тому що на Pembina 65, чомусь різна ціна у них
-
Не знаю, але різниця в ціні суттєва 🙄
-
До речі, колись мені треба були купити маленьку баночку ікри у Фрешко на Sargent, і я ніде не могла її знайти, і запитала менеджера, і вона принесла мені баночку з внутрішнього приміщення і сказала, що вони не ставлять її на полицю, тому що вся ікра за дві години розкрадається. От так от
-
А якщо вміти швидко вибігати з магазину то безкоштовна 😅