Українська Манітоба
-
Дякую 😌 Мені якраз сьогодні у лікарні це все пояснювали… Я трохи не про те)) Іронізую, що було загорнуте, наче подаруночок саме в такому документі 😅
-
За день - навряд чи буде. Мені спочатку сказали термін 4-6 тижнів…проте саме у моєму випадку прийшла за 3 дні, бо є певні обставини (хоча мене орієнтували на тиждень очікування)…ось нова картка прийшла вже за тиждень.
-
То просто мені пощастило 🫣 Можливо до них же можна спочатку зателефонувати чи написати, аби дізнатися, що саме там із тією карткою, і чому так довго очікує Ваш батько…
-
Сьогодні були у невролога. Є люди які писали в особисті, після мого питання. Тому напишу тут! Направлення просила у сімейного, апойтмент був через 6 місяців. В пʼятницю я написала повідомлення на телефон, який був зазначений як контактний лікаря, що потребую перекладача української мови. Відповіді не було, але сьогодні, в понеділок, на нашу годину прийшов чоловік, і сказав, я буду допомагати перекладати. Я дуже здивувалась! Але це супер) При реєстрації до лікаря, відправили одразу на рентген, тих частин на яких була жалоба. Потім одразу до лікаря. Чекали тільки рентген в живій черзі, хвилин 20. У лікаря все супер швидко. Подивився уважно. Перекладач не знадобився) лікар був уважний, казав все дуже повільно, з жестами) як в школі)
-
Ортопед Dr.I. Laxdal
-
Сьогодні знову відправили 5кг (разом вже більше 60кг) 3д запчастин для ЗСУ. Дякуємо Канаді. Слава Україні.
-
В Мазди зараз 1.9% до 36 місяців, дуже гарний offer
-
Block heater це річ обов’язково мати…а за інше не знаю… у нас такого не додавали..
-
Ну от вони накинули +2000$ за Options and Equipment Included: *DEFA Premium Block Heater *Hyundai Genuine All-Weather Mats *Hyundai Genuine Wheel Locks *Canada West Assurance Glass Armour *Canada-West Assurance First Defense Armour А як відмовишся то скажуть що не продамо,вибач
-
Ти булки не стискай