Українська Манітоба
-
Туди сходити
-
Job opportunity!!! St James Biz Seasonal staff Outdoors Removing litter Watering and weeding flowers pots along Portage Avenue Graffiti removal Remove posters on poles Weed control Driving the gator (utility vehicle) Class 5 drivers’ license Understanding the use of small equipment, such as weed wacker, lawn mower Customer service to BIZ member businesses Assistance with events and social media 7 hours a day, 5 days a week; occasional weekends or evenings Other maintenance and duties as assigned Immediate until August 31 $17 / hour Apply directly to Melanie Maher, Executive director 431-317-3494; email [email protected]
-
Доброго вечора. Хто знає які умови зняття коштів тут в банкоматі з валютної карти українського банку? Конвертує, комісія, ліміти?
-
Всім привіт!запрошую відвідати Thunder Bay ⛰️🌲Є 1 місце. Виїзд 12.07 о 17.00 (+-7 годин дороги) повернення до Вінніпега 14.07 десь о 23.00 в неділю. -2 ночі проживання в апартаментах; -1-2 людини в кімнаті; -5 людей включно зі мною; -Фотографії з подорожі; -проїзд в дві сторони; -сходимо в трейл Top of the Giant Trail(+-4 години підйом ,3 години спуск ) Відвідаємо такі місця як: Ouimet Canyon Provincial Park; Sleeping Giant Provincial park; Marie Louise Lake; Kakabeka falls; Mackenzie Falls; Sea Lion trail. Мій канал: t.me/+kU8mEL8KOww1OTUy Бронь місця 70 $ Ціна 500$
-
Гарно. Це підвищить ціни на нерухомість
-
Yes, and the good news is that some banks have started offering a 5-year fixed rate at 4.59%.
-
Доброго дня. Шукаю працю. Маю досвід роботи в Європі пов'язаний з електрикою/механікою/будовою. Можливо в когось в праці шукають таку особу. Або я чогось не розумію або щось не так роблю 2 місяць в пошуках і безрезультатно.
-
З 30 червня у консульстві почнуть приймати документи на новий закордноні паспорти для чоловіків 18-60 років. Ось за цим умовами: zakon.rada.gov.ua/laws/show/648-2024-%D0%BF#Text
-
⚠ Сервіси психологічної підтримки, які безкоштовно доступні в Канаді 👉 Ось три ресурси по усій Канаді 🇨🇦 , які працюють цілодобово і там завжди можна отримати допомогу УКРАЇНСЬКОЮ. Все конфіденційно. ✅ Suicide Crisis Helpline - Кризова лінія довіри: 988.ca. Можна зателефонувати та відразу порозмовляти. Якщо потрібна розмова українською, попросіть перекладача (I speak only Ukrainian. I need a translator). Є опція спілкування через SMS, однак, тільки англійською та французькою. ✅ Дитяча телефонна лінія допомоги (Kids Help Phone) – надає безкоштовні послуги психологічної допомоги цілодобово, 7 днів на тиждень для молоді в Канаді. Послуги включають клінічно обґрунтовані самостійні інструменти, просування здоров'я та втручання в разі психічних захворювань, активності, кризову підтримку та професійне консультування та направлення до ресурсів громади. Зателефонуйте за номером 1-800-668-6868 (доступна допомога українською мовою) або надішліть текстове повідомлення CONNECT на номер 686868 для негайної підтримки, або відвідайте ❗Впевніться, що ваша дитина знає про цей сервіс. ✅ 211.ca - це сервіс, який дає доступ до різних соціальних та психологічних сервісів. Телефонуйте 211 та спілкуйтесь. Доступний сервіс українською також. ✅ Strongest Families Institute - пропонує двомовні послуги з психічного здоров'я для дітей/молоді, дорослих та їхніх сімей тоді, коли вони їх потребують. Програми допомагають дітям та молоді подолати тривогу: - Chase Worries Away (6-11 років) та - Defeat Anxiety (12-17 років). Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Шукайте в чаті, було оголошення про роботу недавно
-
Робота
-
А в Україні виходить передове виробництво якщо воно коштує однаково?😂😂😂
-
Співчуваю Може пов'язано з більш складністю виробництва 😕
-
Ось шо за не справедливість в Канаді. Чому тут 2 літра молока без лактози коштує стільки скільки 4 літри звичайного. В Україні я завжди брав і воно коштувало однаково. Де ця рівність- наживаються на людях у яких непереносимість лактози. 😔
-
Я теж в нотатки кинув Та данні свої близьким кинув