Українська Манітоба
-
Та що таке Тільки купив колу по 2.50 😔 Це в якому магазині? Сходжу все одно
-
Зняті з військового обліку чоловіки мобілізаційного віку також мають оновити свої дані, тому що вони не перестають бути військовозобов'язаними. Кого звільнили від обов'язку оновлювати військово-облікові дані – список категорій Антон Маринич пояснив, що оновлювати свої дані не потрібно лише тим громадянам, яких уже виключили з військового обліку за різних обставин. За новим законом про мобілізацію, з військового обліку виключаються такі категорії громадян: які більше не є громадянами України (тобто офіційно припинили його за встановленою процедурою); визнані непридатними до військової служби за рішенням лікарської комісії; досягли граничного віку перебування в запасі (старші 60 років). "Якщо вас виключили з обліку, ваш військово-обліковий документ не вилучається і до нього вносяться дані про виключення з військового обліку", – пояснив юрисконсульт. tsn.ua/ukrayina/hto-mozhe-ne-onovlyuvati-dani-v-tck-advokat-perelichiv-kategoriyi-cholovikiv-2569740.html
-
Я вибачаюсь,ми просто говорили про різні речі - я спутав поняття "знятий" і "виключений" Я мав на увазі "виключений" з військового обліку. Тому що по факту раніше це були тотожні поняття.В мене на печаті в військовому квитку стоїть "знятий" а потім ручкою дописано "виключений"
-
Та ладно вже Вип'ю
-
Виїхав Дякую Бо хочеться соку От не треба було цю колу купувати
-
Таке саме у fargo, знайшли багато чого на сейл в bass pro shops. Особливо dehydrator
-
Знайшли щось цікаве?)
-
Сьогодні і завтра: www.cabelas.ca/pages/flyer Ось це рекомендую: www.cabelas.ca/product/1339/cabelas-premium-breathable-stockingfoot-waders-with-4most-dry-plus-regular
-
Як знижки?
-
А в цирах?