Українська Манітоба
-
Ну так я вже друкую, але хочу це продавати
-
Продаю через etsy
-
Водії!!! Якщо ви раптом надумали їхати з центру до Ікеї....не обирайте дорогу по Пембіна і Тайлор. Мало того, що там зараз ремонт на ремонті, так і ще якийсь забег.....весь Тайлор перекритий Їдьте через Поло парк, не будьте як я, замість 20 хвилин, витратила годину
-
Ви не зрозуміли - тут не йде виправдання шо хтось кудись чомусь. Тут просто і чітко- Там проблем з мобілізацію нема, в Нас є великі проблеми. Але нам постійно брешуть інше. А саме худше в цьомму - висновків не хто не робить. Бо там же погано а в нас просто все зашебісь.
-
Де ви були вчора😁 Я як побачив красну риску на гуглмапс. Поїхав провулочками 😁😁😁 щоб об'їхати той клятий ремонт.
-
Ремонт я об'їзжаю кожен день. А от коли великий прольоту вулиць перекритий поліцією, бо люди бігають.....і ті машинки тикаються в кожен поворот ліворуч, натикаються на поліцію, розвертаються, тикаються в наступний, бо перекрито не з основної вулиці, а маленька дорожка вздовш школи
-
І Голик в Австрії)
-
Притула знятий з обліку, бо в нього троє дітей малолітніх, тому він і може виїжджати