Українська Манітоба
-
Привіт всім, порадьте хороші перехідники для резеток. Планую замовляти, але хочу замовити нормальні, дякую
-
Зато від вас що не меседж то інфа 100% всім потрібна, не переходьте на особистості, не гарно виглядає і одразу дає уявлення про людину.
-
Вітаю всіх. Друзі мені на чекіні потрібно номер візи внести. І я не знаю який це. Підкажіть будь ласка.
-
Це Харків чи що? 😂 Вибачайте та це вже якийсь сюр якщо самі не помічаєте то чим же я вам допоможу.
-
Як це типово, єдине що можу сказати що я радий що ви не мучитесь більше.
-
Якщо Ви там були понад 10 років тому ,нам немає про що говорити)))Мова йде не про Сумську чи Пушкінську тільки🤷♀А щодо зека,то один сидів в президентському кріслі,теж Харків вибирав?🤷♀А скільки їх було в Раді та на містах,чи тільки Кернес відомий зек на всю країну?
-
Доброї ночі. Подія на підтримку ЗСУ. Домашні вареники, млинці, квашені огірки/капуста Призи Жива музика Весь дохід на забезпечення наших хлопців/дівчат. Квитки онлайн за посиланням або в укр магазинах/в організаторів ФБ сторінка події (придбати квитки): facebook.com/events/s/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B7-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%96%D0%BD%D0%B8-fu/618190143183200/
-
Ееееем, найбільше не хотів це прочитати😂😂😂