Українська Манітоба
-
Нє, свят свят, магазини моїй групі компаній належать, це в мене просто повинність така, раз на рік, я супервайзю з фінансової точки зору У WIS ми тільки снаряддя орендуємо
-
А в чому здивування?? По моєму так всі нормальні банки роблять , якщо ви ок-клієнт. Чи ви від них лише якоїсь пакості чекаєте ? ( як я 😂)
-
Серіали відносно нові варті уваги: Expanse (!!!!), the Last of Us (!!!!!!!!!!!), Westworld, Silo, Foundation, Fallout, Severance, the Sandman, Good Omens, See, Bodies. Ну і старі добрі класичні, які можна передивлятися до дир: Fringe, Battlestar Galactica, Star Trek деякі, Babylon 5
-
Капєц які ми всі різні люди, якщо аналізувати наші серіальні смаки, як ми всі в одному місті уживаємось
-
Breaking bad (саме розвиток особистості через крайнощі…проте серій 3-4 прийдеться перших просто витерпіти 😅) Californication (розвиток особистості через специфічну відкритість серіалу, до якої треба бути готовим та просто то прийняти…в тому свій клас) GOT, HOD Queen’s Gambit (досить легкий міні-серіал про дар і як іноді буває із ним важко) Emily in Paris (просто і легко)
-
Я просто люблю Париж…а там його класно показують
-
Ні, я по роботі раз на рік відвідую