Українська Манітоба
-
Нам у Вінніпезі, а нашим друзям у Калгарі в аеропорту сказали те саме - що візітор рекорд дійсний до дати, що вказана на ньому.
-
🗓️22:06 9:00pm-2:00am Ну що готові? Відкриваємо сезон літніх вечірок 😍🏝️🔥І розпочинаємо з Гавайсько - Української вечірки 🎈🫶🏻 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-11:30 Dj Noise 🎧11:30-2:00 Dj Aleksandr Lunhu Запрошуємо вас на незабутню гавайсько-українську вечірку! Вечір буде сповнений яскравих емоцій, крутих латиноамериканських треків і, звичайно, улюблених українських пісень. Чекаємо хлопців у стильних гавайських сорочках 👚 , а дівчат - у гарних платтях 👗 Приєднуйтесь до нас для незабутнього вечора, де ми будемо танцювати, співати та насолоджуватися чудовою компанією.❤️🔥 Також ми повертаємо нашу рубрику “ШО НАШІ КАЖУТЬ?” Вже на цій вечірці. Відповідайте на цікаві та веселі запитання та ставайте зіркою вечора 😊
-
Підкажіть хто знає як оформити безкоштовний абонемент в спортзал,басейн ? Бачив таке було,чи можливо це зробити ще й досі?
-
Дякую
-
Так, можна, залежить від вашого доходу Коли оформлюєте треба прикладати. Але там вже не як було для ньюкамерів прям на рік, а вже декілька сеансів як я пам'ятаю Якщо пропусте тут посилання, то тримайте mb.211.ca/detail/44794889/?topicPath=497&latitude=49.9&longitude=-97.1 www.winnipeg.ca/recreation-leisure/recreation-fee-assistance-program Знайдете щось інше, або хтось вам надасть ще інформацію, будь ласка тегніть мене
-
Доброго вечора, підкажіть: думаю переїхати до Вінніпегу із 2ма дітьми(1 та 7 класи). Які ціни на житло+/-?, чи досі діє для українців півроку досвіду на будь якій роботі і можно подаватися на pr? Чи є якась допомога/підтримка для самотніх жінок із дітьми на 1й час? Про себе: працювала на партайм на прибираннях в іншій провінції, усі витрати закривав чоловік. Але ми на межі розлучення, він хоче їхати із Канади. Я розумію, що БС сама не витягну, чи зможу я з такими даними витягнути сама у Вінніпезі? Тобто робота фултайм/оренда житла/діти? Англійська В2. Дякую за відповіді
-
SWM програма діє, тобто півроку, і можно податися тільки і чекати ПР, але зауважте що треба продовжувати там працювати, а не півроку і пішов, крім того за проживання до того в іншій провінції знімають бали, а конкуренція велика прочитайте про програму SWM детальніше. Якісь невеликі субсидії щось таке є для дітей, але це може інші підкажуть. Далі житло - я так прикидую, вам 2000 десь треба на аренду в місяць. Робота, ох, тут як повезе, я не скажу що знайти, тим паче на прибираннях (туди багато їде) легко