Українська Манітоба
-
Мені теж на саме вікно як таке пофіг, але місця біля вікна обираю (і не віддала б ніяким новоодруженим 🙂 ), бо в літаку я миттєво впадаю в сплячку, і якщо сидю біля проходу, то всі оці «встаньте, я йду попісяти, а тепер знов встаньте, я повернувся з попісяти» мене будять і неабияк дратують
-
Я майже завжди подорожувала не куди я хочу (мені всеодно), а куди дешевле. Відкриваю Google Flight, дивлясь куди дешеві квитки, купую. Ціна за готель мене ніколи не турбувала, я в хостелях зупинялася (одна в кімнаті, туалет в корідорі). Багаж я ніколи не купляла, літала з ручною кладью, а потім навіть лише з рюкзаком на тиждень (бо за ручну кладь треба платити).
-
Тому що за добу до цього я купувала місце за $29 і їх було повно
-
Тобто ви правда володієте суперсилою літати без отакого в телефоні? wow)
-
Я просто не розумію де краще можна заробити ? Та в взагалі я не готовий іншу мову вчити знову , а хіба можна в якісь країні заробляти великі гроші і не знати мови в цій же краіні , не знаю ,тому для мене хіба лишається Австралія ,Ірландія ,США ,Ірлнандія ,Англія ,хіба ще Польща бо там мову на ізі б вивчив. Згідний цілком і повністю ,що тут коштує все ебей*их грошей . Від продуктів ,до ренту ,хату просто заставляють тебе купити ,халупу за 300000$ і підписуєш собі смертний ,але нема вибору бо рент коштує майже як мортедж платити 😢 Ще і зарплату треба від 25$ ,або йти на овертайми нонстопом ,як вот у мене філіпінці . Кажуть 5 років не виїжають з міста ,бо хата в кредиті ,2 машини, діти в коледжі (добре хоть 1 на парт тайм уде пішла працювати ).
-
так, найтепліші побажання економного заощадливого щастя)
-
Справа в тому що тут діло не в грошах,тут якесь рабство,плати на іпотеку,проперті такс,кондо фі,кредити на авто,страховки,все дуже дорого.я тут плачу за страховку на авто 230 і 180 в місяць або 5000$ за страховку за 2 авто,ну це курва адекватно бл..я? От я порівнює життя з Польщею,і заробляючи там 10.000 злотих на родину будеш жити так само як і тут за 6000$,і от думаеш а на що воно терпіти. Там все рядом,сервіс,чисто,люди красиві одягнуті,люди по вулиці гуляють,їжа смачна і дешева,є варік поїхати в европу за копійки відпочивати,от приклад я приводив садка,в пл платив 700 що,а тут 1250$.