Українська Манітоба
-
Ох, перестаньте, бо я вже круїз шукаю 🫣
-
Я працював колись давно 2 помічником капітана на carnival cruise line . Настільки ненавиджу це все ,що вже навряд чи поїду в той круїз 😂 Фігня повна , там цікаво лише перший тиждень ,стоянки маленькі ,черги величезні 😂 Якщо хтось думає ,що так одразу умовно пару тисяч пасажирів випустили ,то так воно не працює .
-
У каюти приносять розклад до наступного дня, там майже щохвилини розписано на який палубі які заходи відбуваються будто аеробіка, баскетбол чи якась йога. Завжди в вечорі проходили масштабні шоу в театрі. Це могли бути мюзикли чи якісь атлети чи просто акробатичний цирк, кожного разу програма була просто неперевершена
-
Є люди які хочуть кожен день бачити щось нове . Постійно кудись їхати ,щось фотографувати. Інстаграм тренди дуже сильно впливають на людей . Вже ніхто не хоче майже буде умовним інженером . Тепер модно бути парапсихологом , контентмейкером ,та іншими 😅 хочуть люди віддалену роботу ,з вільним графіком і з високою зарплатою ,щоб вона їм дозволяла ,на гелікоптері облетіти Африку умовну . Хочуть люди все встигнути,всюди бути 😂
-
Мені було 23 роки і 500 людей на цю вакансію подались,і вибрали мене ,гарно платили 😂 І тоді я думав , як круто там працювати з хорватами 😂😅 Я витримав 2 роки . Так можна фільм зняти гарний ,але з рейтингом 18+ . Це жесть . А хто в північній Америці вважається топ ?
-
Заспокоїли 🙂
-
Для сімейного відпочинку, преміум рівень це Disney. Для 50+ - Cunard. Для молоді 20-40 я завжди буду радити Virgin Voyages
-
Я в Вінніпег переїхав з Калгарі, був там в січні коли там було мінус 40, майже кожен день в Калгарі було сонячно як зараз в Вінніпег у і не було вітру, при мінус 40 я міг перебувати на вулиці пів години , але в мене був український одяг. Переїхав у Вінніпег, мінус 20 і вітер - максимум 10 хвилин витримував на вулиці. Не знаю як при такій погоді чекати автобус 40 хвилин