Українська Манітоба
-
Щоб отримати high school diploma то 30 так. Gpa має лиш рацію при поступлення в універ/колледж. У нас учні мали середні оцінки в 10-11 а в 12ому мали 99.5 то magna cum lade - це і відіграє роль
-
Прст … я в 35 рочків ше не знаю шо я хочу 🫣
-
Так, є багато таких. І це зовсім нормально. І стають успішнішими.
-
Оце мені ще досить важко зрозуміти зі своїм «менталітетом» 😁 Я хочу рік-два подумати що я хочу робити в тому житті а там буде видно:) Невже за 4 роки high school важко вирішити що ти хочеш від життя 🤷🏻♀️ Але то може в мене такі забобони 😁
-
Це ж добре якщо подумають рік два і такі їдуть вчитись:)
-
Чірлідерші Найс
-
Норм Я в 42 не знаю Хто пустив мене в доросле життя
-
Та знаю Іван, що багато але всеодно якось на мій розум то мені трохи ніяково, може тому шо я завжди знала чого хочу 😁
-
До вчіться на лікаря тут і будете єдиною людиною в цьому чаті хто дійсно може щось собі дозволити та спланувати
-
А чим цікаво? Це релевантно в Канаді?
-
Я б за радістю, але мені взагалі нецікава медицина вже давно) я не хочу цим займатись
-
Я ж кажу «дійсно» )))
-
Ок ок
-
Ох, я сподіваюсь) в Києві у мене була маркетингова агенція, зараз агенція перекладів, мені цікаво будувати з маленьких систем великі, менеджмент, оце все. Я поки що продовжую займатись консалтингом в Україні, але планую вже скоро завершити і повністю робити своє. Я б дуже хотіла спробувати власний проект повністю в Канаді, але це після PR, зараз фултайм робота досить сильно мене стримує в усіх планах
-
Гандони москалі - у багатьох містах зараз вибухи…. Проблеми з водопостачанням та електроенергією……