Українська Манітоба
-
сьогодні після проведення платежу опинився на сторінці де було підтвердження і нікуди далі йти - ні кнопок нічого. Спробував оновити - те саме. Назад не працювали, то закрив вкладку. Потім побачив що транзакцію провели двічі. оттак фільтри таки пропустили мабуть в рбс. Як на мене то продукт і відповідальність і скіли у людей мають бути +- такими ж як у того монобанка чи як там його, де людям не треба платити 100500
-
Пиво та таранька виграли Всім би таку п'ятницю Гарних всім снів і вихідних, я вимикаюсь
-
ну так. якщо нема хліба то хай їдять піроженки. Таке враження що ви десь в іншій Канаді живете. Ще в тій де будинки в лінденвуді купували за 150 тис а будинок стартер для молоді то був 20 річний будинок. Тепер той стартер це вже будинок який тримається на слоях фарби і покошений на три стіни з реаліті шоу типу stabbing від місцевих animals прямо у вікні
-
Та пора вже ввести штрафи за те, що у людей є життя поза межами чату Українська Манітоба. How dare you, все таке
-
Єба трешак таке у пподакшені у одного з топових банків 🤣
-
Можливо у нас різні сприйняття як все працює в Канаді - that’s ok
-
А в Китаї є університети тиктоку, до слова) тисячі дітей навчаються позуванню, акторській майстерності, робити розпаковки - словом, бути інфлюенсерами. У них там свої внутрішні соцмережі і ринок цей величезний
-
Так але згідно показників що ви показали Канада в топ 5 країн світу, а якщо в цілому світі падають показники бо випускники шкіл вважають навіщо їм вчитися якщо можна контент на тіктоці наробити і заробити собі на життя. P.S.: я нічого не маю проти контент розробників, навпаки , я за те щоб менше людей в університети йшли
-
Ні, то бажина в аплікейшені Це 💯 %