Українська Манітоба
-
Мені здається , в IKEA можна дешевше купити
-
В мене 2є дітей, дружина плюс батьки, 6000 мої витрати щомісяця це так щоб нічого не купувати. Я реально замислився над сеансом життя. 🤣 (авта не маю). Дякувати Богові хоч Работа є що у 0 виходжу
-
Так, якщо діти дошкільного віку , садочок буде знайти нереально. Лише платний і то місця дуже обмежені … на ліцензійовані садочки можна оформити субсидію … Для дітей старшого віку можна знайти поряд з житлом школу … Але якщо 3 діток , то без авто тут прожити буде дуже важко . Враховуйте, що ще потрібні кошти на автомобіль …
-
я якщо чесно взагалі не розумію як можна вижити с 3 дітіми в канадь ньюкамерам.садочок тількі 3000 оренда дома 2000 іжа мінімум 1000 телефон авто страхівки різні і ще куча других речей послуги коштують геадекватних грошей це треба зароблять мінімум 7-8000$ в місяць.а реалії манітоби 2000-2500$ на звичайних работах
-
Якщо ще й садок. Це ще -1000+ щомісяця на дитину
-
Мені прийшли майже одразу на усіх. Те що тут дорого то є так.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь,хто оформлював winnpass онлайн. На останній стадії, submit application нажала,але воно вже 40 хвилин крутиться. Можливо треба вийти та завтра вже спробувати? Хто стикався з такою проблемою
-
Робота вже підшукали,але на початок поможе
-
Зауважте, що виплата одноразова, і довго на ній ви не просидите. З роботою краще не тягнути.
-
Доброго вечора . В нас дочка там ходить до садочка , тихий район …
-
Плануємо бути через 2-3 тижні,але цікавимся,бо приїжджаємо з трьома дітьми і вона нам буде дуже потрібна
-
Народ. Залишилось мало квитків, приходіть. Буде жива музика, домашня кухня (вареники, кобаса, капуста квашена, огірки) Алкоголь Класні призи Прийдіть і підтримайте ЗСУ: Квитки можна придбати: 1. За посиланням: square.link/u/InVxtfBE 2. В Українських магазинах “Калина” та “Добромаркет” 3. В організаторів цієї події Підримаємо наших захисників у цей важкий час. Участь кожного з нас наближає Україну до перемоги. Слава Україні. Героям Слава. Слава Нації.