Українська Манітоба
-
Ви їх не чекали, а вони знову в чаті 🤗 Чи я вірно зрозуміла із сайту taxprocanada, що можна замовити спочатку 15хв безкоштовної консультації, аби просто запитатись, чи займаються деякими складними питаннями і чи зможуть допомогти? P.S. Так, знаю, питання дурні (про що в принципі і відразу дала знати), так, читати вмію…проте мозок подекуди в мене зараз як картопляне пюре, а тому іноді вважаю за потрібне перепитати 😌 Якшо шо - я завжди готова ловити тапки) кидайте! Тим паче, скоро буде жарко, якраз до погоди 🤗
-
За звичне життя потрібно заплатити
-
Запрошую відвідати Pinawa/Pine Point Rapids 🚘☀️🏞️ Дата: 6 липня. Зранку виїджаємо й ввечері назад,забираємо й висаджуємо біля вашого дому. Ми побачимо: Pinawa Dam Provincial Heritage Park; Pinawa's Suspension Bridge; Pine Point Rapids; Whiteshell Provincial Park. Хто хоче поїхати пишіть!
-
Яка ціна і скільки вільних місць?
-
А як би ще не пристебнулись взагалі б були б найкращі в житті
-
Я кілька років тому була у Львові, гуляла по парку. Там колесо спостереження. Я зраділа "Оце як раз для мене — не страшно і не дорого :) " Залізла. А там все всередині кабінки ржаве! Мені страшно — раптом розвалиться нагорі! Вхопилася кігтями і так сидила поки воно крутилося
-
Пропоную послуги детейлінгу, а саме: 1 Детейлінг внутрішній та зовнішній 2 Полірування автомобіля 3 Полірування фар 4 Встановлення керамічного покриття 5 Захисна плівка на фари 6 Озонування салону автомобіля Використовуються передові технології та високоякісні матеріали, щоб забезпечити бездоганний результат. 📍Winnipeg
-
Пошкодження з боків котрі мені з вікна не видно, але судячи з того що чорного розвернуло на 180 і у нього там всі подушки спрацювали - там вафлі. Його трошки вже перекатили з середини дороги зараз то там за ним шматки метала телепаються. А з білою щось сталося, вони з іншого боку когось достати намагаються.