Українська Манітоба
-
Та знімав кімнату у двокімнатній з руммейт (ніколи більш) Думав ми ж всі норм люди Цей руммейт не спитавши нічого посиляє в себе сім'ю. І каже а що таке, я ж не до кімнати твоєї посилив, сиди собі і дякуй. Лендлорду пофіг, скинув мені на виселення документи. Спитав зараз а депозит коли, місяць пройшов, а депозит залишається за тією хатою Аплодую, ось як можно
-
Ну це типу перевага. Нікого там нема, відповідно ніхто і не шумить зверху ))
-
Так
-
Я виїхав сам Бо не схотів жити з товпою людей а платити половину Руммейт просто привів сім'ю, не попередивши Я про це лендлорду написав, відповіть - не хочете, ось бумага на припинення договору і виселення
-
А тут моя помилка Вони замість мене, коли я вїзджав, записали отих нових людей, зробили їх тепер легальними 😁. Тому при моєму виїзді вже майже 2 місяці тому я не заповнював цю бумагу, лендлорд і не думав про це, бо руммейт залишався. Тобто вони просто залишили все на квартирі. Я сподівався що вони якось розберуться, не захотіли, зробили як їм простіше. Ось чекав чекав, і такий, та ні, вже всі строки пройшли, де демедж депозит. Можна завести справу та розібратися, але я не впевнений що воно того стоїть. Це буде в робочий час, відпрошуватися, таке.
-
Ок, дякую Всі статуси виходить
-
Я так розумію ПР
-
А если сложить Гон-Конг и Китай, то нифига себе (почти догнали Индию)-все-равно ж нация китайцы🧐