Українська Манітоба
-
Ну з власного досвіду - ходив на безкоштовні курси. Ну що можу сказати я може і старий і тупий. Але курси ті не про що. За 2 місяці я з них не отримав зовсім нічого - 0 прогресу. Бо вони 1) Викладач англомовний 2) Курси побудовані для вивчення в англомовному середовищі для дітей з 0. 3) Сама структура курса хаотична. Тобто виходить - шо Ви вже маєте знання спілкування Вам потрібно зосереджуватись на зміні мови тобто інші правила інша структура мов, інше вимовляння . А не намагатися як дитині вивчати розуміння мови з 0. Це зовсім різні речі. Але як тільки я почав вивчати англійську по системі, саме за заміною мови. Та дивитися англомовні фільми та серіали в оригіналі с субтитрами англомовними прогрес пішов у гору.
-
Це сюр .. 👻
-
Ні в мене був повний 0. На тесті перед курсами балл був в середньому 2 CLB. Зараз майже не використовую телефон у повсякденних справах. Тобто в магазині на заправці просто шось запитати або прочитати не велике ємейл можу без проблем. Але треба розуміти особливо ті відео з ютуба мовляв вчимо мову по серіалу друзі або хоть типу того.... повна маячня. Рецепт дуже простий вчить мову по фільмах та серіалах які Ви дуже любите і знаєте майже дослівно в перекладі. Тоді коли ви його будите дивитися англійською навіть з англійським и субтитрами Ви будите розуміти до 70% про шо їде мова і Ваш мозок сам почне переключатися на нову мову. Ну звісно додатково треба вивчати правила та хочаб прості слова які використовують у фільмі або серіалі. Тоді це комбінація дасть дуже хороший ефект.
-
Схоже, що кожному потрібен власний підхід, бо всі ми різні 🤷♀ Порада Ваша класна, але не всім підходить. Наприклад, я не дивлюся фільми двічі, нема улюблених. Єдиний серіал, який передивилася двічі, це "Теорія великого вибуху", але з ним англійську не вивчиш))) Тож лише курси з нормальним вчителем - мій варіант.
-
Я ледащо, я без курсів не можу. Мені навіть с поганим вчителем краще ніж самій. Просто потрібно щоб хтось мене штовхав та казав "ну-ну-ну". Вчити англійську на англійській це ще не самий поганий варіант. Я бувало, вчила англійську на інщій мові яку я теж погано знала. Ото весело було
-
Я обожнюю цей серіал і передивився 3 рази усі сезони. Але так він дуже специфічний в плані мови ще є серіал Клініка також дуже специфічна мова в нього, я можливо трохи згодом коли рівень буде по краще на нього буду переключатися Треба брати щось не таке специфічне. Шоб було простіше щось більш з повсякденного....