Українська Манітоба
-
Не встигли прибрати квартиру після попередніх Опа, увага міг попасти Але я став при них навіть стіни мити Ось вони і щасливі і в шоці були
-
Пробачте за затримку, плакала😭😭😭 Не повірите, але стан після переїзду був такий, що я навіть не пам'ятаю чи підписувала я щось. І повірите, то виступав правда. Мене не цікавлять чиїсь тріщини, мене цікавить, щодо в мене таких до мого заїзду, що три депозиту по 600 не покриють. Якби я прочитала вашу пораду, що все потрібно записувати, на жаль вже не зможу скористатися. Страхування в мене не було, бо я не знала про всі ці тонкощі, тому всі втрати на мені і це окей, малий не сильно плакав за ліжком, бо боявся спати окремо і просився до мене. Я запросила всі фото, що були зроблені до мене, вони мовчать
-
По самому депозиту: якщо йти на принцип, то можна боротися, мабуть, щось доводити, все таке. Якщо не йти, то баночка фарби коштує $40, там роботи не так багато. Що з шафками, на фото важко розібрати, якщо чесно, на фото все виглядає нормально. Мені здається, що тут питання більше буде не в депозиті, а в достроковому розриванню ліза. Дуже добре було б проконсультуватися з юристом щодо прав і обовʼязків лендлорда, бо пояснення «то провина даху» звучить так собі, може, там взагалі мільйон доларів можна відсудити за моральні збитки
-
Згоден Нормально живи і все буде топчег Зараз мене просили навіть залишитися Живу в даунтауні, вони там надивилися мабуть квартирантів. І так, oh, you are so kind, sweet, I hope you will enjoy, and live here as long as posible 😂😂😂
-
Тихо Бо каменюку кину 😂😂😂 Ти просто молодець, таке житло бувало, так, без депозиту
-
Не плакайте, Ви що Вам ще нічого не виставили Все буде, добре, видахніть будь ласка Поговоріть з лендлердом ще Це не кінцевий результат Стучіть сюди, є ссиль на організації що на цім спеціалізується Ще раз підтримка, так розумію, коли в мене оце почалося, я в прямому сенсі був на чомоданах, типу все, остання крапля Але нічого, в Вас он малий, все вирішиться Не плакайте
-
Я впевнена на всі сто відсотків, що не було записано все😢 Як тільки зв'явиіся новий проперті менеджер (дякую, що нагадали як воно там😊) відразу підняла цю тему, що при заселенні нічого не фіксувалося і попередній в курсі. На що мені все буде окей. Я дуже хочу боротися, бо це останнє, за збігом гарних обставин у мене після оплати ренту тільки мінус на кредитках залишається і все😅😅😅
-
Я не планую нічого розривати достроково, я планую все виплатити, але все рівно виїхати раніше, мені немає сенсу тут бути довше. Ой ні, ніяких покрасок🤣 це не я робила і нічогісінько фарбувати і ремонтувати не збираюсь, тільки клінінг)) За дах я вже, дуже багато нервів було, не буду повернутися до цього.
-
Ходіть обійму, поплачемо разом. Е, я вирішила не нервуватися, зароблю більше 🙂 Я думаю що політика в них така, нічого не зробиш. Одні норм, а інші отак от. А, ще прикол був. Я попросила 2 паркінг місця, звичайно за доп плату, бо мій хлопець деколи ночував в мене. Так вони сказали, що треба його вписати в договір 😁 для цього. Отак канадець що має свою хату став орендарем апартаментів 🤣
-
Ось історія про жінку, яка купила таунхаус в Гамільтоні і не може виселити тенатів, щоб самій заселитися. Місто жити у власному авто і платити іпотеку. Дурацькі закони. www.thespec.com/news/hamilton-region/how-is-this-allowed-to-happen-she-used-all-her-savings-to-buy-an-east/article_59060f1b-9bb1-533e-9e3e-de1e287d4b0f.html
-
Гамільтон це ж Онтаріо? Там взагалі з цим жесть…