Українська Манітоба
-
www.instagram.com/topcars.detailing?igsh=dm94eXgyZWViZGw0&utm_source=qr
-
Гарний настрій мати Бути готовими до шуму та шуміти теж Легко скопіювати трибуни Будь те активні та насолоджуйтесь
-
Круто! Так, треба значить обрати, за кого вболівати заздалегідь)
-
Ага, добре, дякую, з цим я справлюсь))
-
Діліться враженнями Бо вживу тут був тільки на хокеї та футболі
-
Баскетбол
-
Замість того щоб об'єднати, я зараз поділю громадян України на групи 😀 : 1. Українці з дідів-прадідів. Українська мова всередині ніх була завжди. 2. Пристосуванці. "Так, яка у нас зараз модна мова? Українська? Ага, добре, я вже вивчив". 3. Обурені. "Почему это я должен знать украинский? Не хочу и не буду! "
-
Вчилася в Херсоні. На район міста де я зростала було тільки 2 російськомовні школи і 6 чи 7 українськомовних. Так шо от не прям всі були російські. Потім вчилася в місцевому ліцеї, то з паралелі в дев'ять класів (А-І) тількі один був російськомовний, всі інші україномовні
-
Нісан норм😁 Знаю про меми, але зараз Тойота швидше здохне ніж Нісан той)
-
Будапешт вимагає автоматично визнати "традиційно угорськими" усі населені пункти Закарпаття, навіть ті, в яких угорці історично ніколи не жили. Підстава – те, що загалом у Закарпатській області за переписом 2001 року та попередніх років частка угорців складала понад 10%.www.eurointegration.com.ua/articles/2024/06/27/7188991/
-
Це ще раз підтверджує, що якщо ми не хочемо, щоб будь хто зазіхав на наші території, ми повинні розмовляти в Україні українською, а не угорською, польською чи російською, чи якою там ще. Бо все починається з того - о, давайте це буде наше, бо там багато «наших», йдем їх захищати, бо дискримінують.