Українська Манітоба
-
Ну 9 класів повинні закінчити всі
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня)#moving #delivery #winnipeg
-
Дуже цікаво доречі було спостерігати як всі активно підхватили тему «канадці ліниві, канадці нічого не хочуть покращувати, канадцям нічого не цікаво» - а на питання навести якийсь приклад - навели лише один. Закінчення середньої освіти - з чим в нас впринципі ситуація нічим не краща 😉
-
Я що ото набирав І марно 😕
-
Це можуть бути складнощі інтеграції. Щоб бути on the same page з канадцем чи американцем, ви мусите передивитися всі фільми і мультфільми, які вони дивились з дитинства, перечитати кілька сотень книжок, знати десятки приколів, приказок тощо, щоб у вас був той самий frame of reference. Тому багатьом легше знайти спільну мову з таким самим іммігрантом, як він сам.
-
Поділіться локацією де можна пограти футбол на гарному покритті , в ідеалі artificial grass на півдні Вінні, google показує одні парки 🥲
-
Привіт. Скажіть будь ласка як ви робили закордонні паспорти своїм дітям 14-15 років. Чи треба їм мати свій додаток Дія? Чи я через свій можу щось зробити? Як проходить весь цей процес? Поділіться будь ласка, якщо хтось має такий досвід. Дякую
-
Добрый день ищу няню . Понед 1-6,вторник и среда 1-9. Живем на юге возле Best Western on Pembina. Winnipeg
-
Мені канадійка за походженням ( Сербія/ Хорватія 50/50) розповідала , що у них по жіночій лінії прийнято від матері до дочки передавати намисто з дукатів. Але ж я пам'ятаю, що на старовинних фото наші жінки теж в дукатових намистах. В голодні роки все було виміняно на хліб.
-
Вітаємо, Vika Harshtia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)