Українська Манітоба
-
Ми перевіримо 😜
-
Вот люди які економлять на пралці.. в мене питання. А ви 100% впевнені шо ті копійки які ви збережете принесуть користь? З 2012 зразу після універу я ударно пахав )) ніяких морів майже без відпусток , фанат економії , ( бо тож потім поживу) . Нажив не мало .. ( навіть були думки в 40 на пенсію 🤣) В лютому 22 го - фактично бімж. Якшо в такому режимі прожити ше 10 років , то життя вже рахуй закінчено )) Я двома руками ЗА інвестиції, накопичення і тд… Але прати руками … воно правда того варто ? Де гарантії шо в якийсь момент і тут все не обломаєтся?
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня)#moving #delivery #winnipeg
-
О, впізнаю деформацію , як в себе ))
-
Додзвонився я сьогодні в CRA. І що мені сказали , якщо робити оновлення даних за інкам за останні 3 роки , щоб нарахували кліматичні та gst/hst . По телефону зроблять оновлення прям під час розмови . Якщо відправляти документи поштою або онлайн , через свій кабінет - то це займає 14!!!! Тижнів , Карл . 14!
-
Перший рік в Канаді я теж прала руками, але не для економії, мені було в принципі дико складати свої речі в пральну машинку ПІСЛЯ ІНШИХ НЕЗРОЗУМІЛИХ ЛЮДЕЙ. Мені коли показували квартиру і завели в підвал, я побачила, як в пральній машинці крутиться кількість носочків, в яку можна одягти всю Манітобу. Носочки лізли через отвір для миючого засобу, вони просочувались через заблоковані двері, штук двадцять застрягли в склі. Для води там уже не було місця, вони просто крутились в барабані, тручись один об одний. Мені стало фізично погано і я туди більше жодного разу не заходила) В новому будинку у мене люди більш цивілізовані і по ним видно, що ніхто не страждає не жорстоке поводження з носочками. Тут пральня виглядає стерильною і я ризикнула туди прийти, але перші місяці все одно запускала порожнє прання перед запуском справжнього, щоб машинка типу оновилася)
-
Думаю, що порівнювати з Україною трохи некоректно. Взагалі принципи трати грошей в країнах з різним рівнем життя має бути різний. В Україні до війни можна було щодня пити каву to go і це абсолютно ніяк не впливало на бюджет глобально. В Канаді кава to go щодня - це $1800 на рік, а якщо їх інвестувати, то вже більше. Трошки різні масштаби впливу повсякденних трат в цих двох реальностях