Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Melnyk
    wrote on last edited by
    А самому спробувати почистити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    В мене зʼявилась тривожність, жахіття вночі і стала сильніша депресія (це були заключення психотерапевта), тож якщо будуть перші симптоми (погані сни) - то будьте обережні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    1710
    wrote on last edited by
    Darcy rescue center на Century st біля готелю Бест вестерн купа кошенят і котів. І скоро ще будуть бо там є кицьки які чекають кошенят
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Це дуже важко себе не накручувати. Але я гадаю що з отриманням ПР стане трохи краще. 😔
    1 Reply Last reply
    0
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Тобто подіяло навпаки? Ох, дякую що попередили, буду слідкувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    До податку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Щодо отримання ліцензії Insuranse broker звертайтесь, можу підказати, 2049517284.
    1 Reply Last reply
    0
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Сподіваюсь.....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Я ще була дуже далеко тоді від ПР😅 Зараз я вже в процесі отримання, але морально краще ніж було (і без htp5)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Це все стосується так званої індустії "загального страхування", або general insurance, або Property and casualty insurance. Страхування життя та здоров"я має трохи інші вимоги.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Я писав вже якось про свій досвід. Якщо хто хоче почати кар'єру страхового брокера, то вам на сайт асоціації страхових брокерів Манітоби. Тут також і оголошення про роботу. Все що потрібно для старту - взяти self-study курс Fundamentals of insurance та здати екзамен. Після реєстрації на курс у вас є півроку, щоб здати екзамен. Хоча з досвіду скажу, що підготуватись можна за місяць без особливої складності. На екзамені подаються питання виключно по матеріалу з книги курсу. Ось тут можна зареєструватись на курс Fundamentals of Insurance Є дві опції: просто базовий курс і курс з відразу навчанням в MPI (Manitoba Public Insurance). Кому як виходить по грошах FOI http://ibam.mb.ca/education/fundamentals-of-insurance/ FOI/IWS http://ibam.mb.ca/education/fundamentals-of-insurance-iws-certification/ Після того як здали екзамен, звертаєтесь у будь-яке брокерство і шанс отримати роботу хороший. На початок можна розраховувати на зарплату на $13-15/год. Що ви будете робити? Початкова позиція - це реєстрація, страхування авто та видача водійських прав та id cards - Autopac. Майже як в ДАІ в Україні ;). Для першої роботи в Канаді, це може бути непоганий варіант, якщо хтось ще шукає, чим зайнятися. А потім вже можна вирішити, чи робити в цій сфері кар'єру чи ні. Крім такого необхідного "канадського" досвіду, робота в Autopac дає можливість почати дуже добре говорити і розуміти англійську. Обслуговуючи 30-40 клієнтів в день, ви будете приречені на покращення англійської. Як є питання, пишіть. То була моя перша робота в Канаді. Також знаю, що в групі є страхові брокери і навіть менеджери брокерств, які зможуть дати більше інформації по цій сфері. Оскільки відразу кілька людей написали приватно, спробую відповісти на питання тут, бо нема часу окремо відписувати. - Робота страхового брокера в Канаді принципово відрізняється від роботи страхового брокера/агента/працівника страхової компанії в Україні. Маю досвід роботи в цій сфері і в Канаді, і в Україні, тому дуже добре знаю це. Якщо в Україні в страхування йдуть часто досить випадкові люди без спеціальної освіти, то в Канаді працювати брокером можна виключно тільки після отримання ліцензії від регулятора, передумовою якої є екзамен на знання основ страхової індустрії. - Працюючи страховим брокером з ліцензією 1-го рівня, у вас нема як правило жодних "планів продажів". Ви працюєте виключно в офісі брокерства під наглядом менеджера або суперайзера з ліцензцією принаймні 2-го рівня. Ви навіть не можете їхати "на виїзд" до клієнта самостійно. Все тільки в офісі. Нікуди ходити не треба, клієнтів шукати не треба, бо у вас їх буде "з вулиці" досить багато кожного дня, бо кожному треба застрахувати авто, човен, хату, бізнеси і таке інше. - Маючи ліцензію 1-го рівня ви в основному (принаймні спершу) будете займатись тільки Autopac: страхування та реєстрація авто, видача водійських прав, запис на здачу екзаменів для водіння тощо. Не скажу, що дуже легко спершу, бо море інформації і вимог, але досить цікаво. Також згодом вам можуть в нагрузку ще дати страхування житла. В основному це буде допомога брокеру, який замається Personal Lines. Ви будете проводити опитування клієнта щодо його будинку, робити прості поновлення контрактів тощо. - Так, можна розвиватись в страхуванні. Є ліцензії трьох рівнів. Для цього сумарно треба здати 4 екзамени. Маючи ліцензію 2-го рівня ви вже вважаєтесь професіоналом, який може займатись будь-якими видами страхування: як для бізнесу, так і фізичних осіб. Отримавши ліцензію 3-го рівня, ви можете бути менеджером брокерства чи його філії. - Є також і можливість вчитись і далі, отримуючи сертифікацію CIP - Certified Insurance Professional. Частина курсів вам зарахується, якщо ви будете мати ліцензцію 3-го рівня (Full CAIB). Також тут можна формувати різні напрямки кар"єри. Кому цікаво тут більше деталей: www.insuranceinstitute.ca/en/cip-fcip-designations/cip/cip-your-career
    1 Reply Last reply
    0
  • t6561895795T Offline
    t6561895795T Offline
    Наталя Ковальова
    wrote on last edited by
    Доброго дня вибачте будь ласка за звернення,прошу допомогти 🙏❤️ Зараз не в дуже кращій сітуації,сама з двома дітками , тяжко трішки,може хто зміг би допомогти нам будь ласка продуктами,чи може в когось є допомогти фінансово трішки ,ми б були дуже вдячні Бережіть себе та рідних 🙏 Слава Україні 🙏🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha R
    wrote on last edited by
    Не хочу вас розчаровувати, але після отримання PR легше не стане. 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t6561895795T Offline
    t6561895795T Offline
    Наталя Ковальова
    wrote on last edited by
    Я не автобот
    1 Reply Last reply
    0
  • t990653401T Offline
    t990653401T Offline
    Mitralioz
    wrote on last edited by
    Доброе автобот 🫡
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @asizao, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimetrio
    wrote on last edited by
    Який вік дітей?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimetrio
    wrote on last edited by
    Маю ліцензію Life та A&S (LLQP) у MB, AB, ON, SK. Якщо у когось є специфічні питання - пишіть підкажу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    LLQP не має стосунку до того, що я написав. Ви займаєтеся страхуванням життя. Маю гадку, що ви займаєтеся цим не як незалежний брокер, а через компанію на зразок WFG.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jen
    wrote on last edited by
    #ремонт #repair
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.