Українська Манітоба
-
Якщо щось взнаєте напишіть в приват. Є можливість провірити через rcmp/police/cbsa
-
Я не бачив, киньте посилання в приват пліз
-
Добрий день. Підскажіть, будь-ласка, може хтось знає дерматолога , але без направлення сімейного лікаря, в Вінніпезі. Працюю в салоні і з руками сталася просто біда. Дякую
-
Якщо не знайдете у Вінніпезі, професор Святенко в Дніпрі консультує онлайн, це головний позаштатний дерматолог МОЗ, спеціаліст світового рівня. Рік тому консультація коштувала 800 грн Центр дерматології та косметології професора Святенко, +380 (97) 639 17 87
-
Щиро дякую Вам! 🙏🌸
-
Сподіваюсь, гниду знайдуть і закопають десь з часом.
-
Святенко - топ
-
Наталия 💄💅 якщо саме у професора Святенко все буде зайняте, то у тій же клініці можу рекомендувати Ольгу Леонідівну Статкевич. Також класний спеціаліст!
-
Абсолютний! Вона топ як спеціаліст і топ як людина - як показує практика, це дуже рідкісне співпадіння
-
Це правда! Мала із нею бесіду, коли у її статі знайшла невелику помилку (чисто хімічного процесу). Без усіляких надітих "корон" та всього зверхнього... Дуже чуйна, людяна та великий професіонал!!!
-
Дорогі українці Вінніпегу! Ексклюзивна знижка до 1000 CAD на автомобілі тільки для вас! • Оберіть нові Mitsubishi та вживані авто інших брендів на сайті • Приходьте на тест-драйв • Звертайтесь до Алі для знижки! Телефон: 431-275-0121 Адреса: 1717 Waverley St Unit 300, Winnipeg, MB R3T 6A9, Canada Наш вебсайт: waverleymitsubishi.ca
-
Доброго дня! Можливого хтось знає, куди можна влаштувати підлітка на роботу? Йому 15 років і 4 місяці, є ворк перміт. Може в когось дитина працює і там набирають? Дякую
-
Ми ходили у Academy Skin Centre - maps.app.goo.gl/2t5z8pGmoAucvtwg7, але з іншими питаннями. Там спеціалісти хороші. Хоча я невпевнена чи вони працюють без реферал. Ми там були із реферал від сімейного лікаря. До речі, є онлайн лікарі на QDoc qdoc.ca/our-doctors/?cpage=2, схоже там теж є дерматолог. Я сама не користувалася, але співробітники канадці користувалися іншими лікарями (здається в них був педіатр тоді), та залишилися задоволені.