Українська Манітоба
-
Я на роботу рік через north end їздив, там майже кожен день ці «паровози» можна побачити😁
-
Не можна, але пів норт енда так їздить
-
З алкоголем нельзя, зато пакєт трави пів кіло то можна🥰
-
Ну якщо він безхатько то машина то його дім😁
-
Ну от. Закони є, але поліції по барабану. Це майже як в нас у 90х було. «Труп є? Тоді чого звоните?»😁
-
А вигнати дівчину об 11й на вулицю одну це ок? Ми були вимушені піти. Вкрали - власність. Коли пиво було куплено, заплачені кошти воно стало власністю. До того ж я пропонував фото ідшника моєї дружини, взагалі ставлення до клієнтів як до сраного скаму. Ви можете захищати і притягувати якісь доводи скільки завгодно. Як на мене тут все очевидно. Ще раз, в мене немає питань до того що нас запитали лишити місце, і немає питань що не можна бути з алкоголем на вулиці. У мене питання то того приниження гідності і того що крадуть властність. Щодо пива мій друг не збиралися його пити на вулиці. Ми мали авто на парковці у 2 метрах від закладу. І ми пішли тому що вони нас виставили.
-
Ось закон провінції Манітоба про те, що неповнолітні не можуть перебувати у приміщеннях, де розпивається або продається алкоголь. Minors forbidden in beverage room. No person under the age of 18 years shall be in a licensed beverage room at any time when liquor may lawfully be sold or consumed therein. web2.gov.mb.ca/laws/statutes/1987-88/c03687-88e.php
-
Я думаю що якби мою дружину не вигоняли на вулицю одну ми б не мали йти