Українська Манітоба
-
Дякую за відповіді🙏. В Альберті потрібен рік пропрацювати на канадську компанію, потім подаватися, я так думаю що в мене не вистачить часу просто,. А с приводу до до того що важко роботу знайти- то два , саме тут коли спілкувалися з приводу того що на ярмарку робіт черга величезна, про те що хтось довго влаштуватися не може, от і склалося таке враження, а ще про кримінал гість у місті, теж підбадьорила😊.
-
Тому і було цікаво як це працює, на кожній сторінці написано *recognized post secondary institutions* і ніякої конкретики Але зрозумів що це тільки WES зробити і з ним до UoM постукати і запитати чи таке зарахують Вчитися і так дорого, а якщо зарахують то WES буде точно дешевше ніж проходити ті курси на ново
-
Так і зроблю, просто думав може hivemind вже все знає😁
-
Ну тоді просто постукаюсь
-
Ну в мене досить конкретні предмети як для першого року imo Типу Сигнали і системи Аісд Ітп
-
Так а де їх нема на ярмарках ?
-
На ярмарки вакансій йдуть і ті, хто має роботу, і ті, хто її не має. Просто заради цікавості, щасливого випадку, шансу змінити кар"єру. Он я зараз вчуся в універі Торонто. В групі понад 120 студентів. Програма направлена на те, щоб випускники влаштовувались на ІТ-спеціальності. Кожного місяця присилають повідомлення про якійсь ярмарки вакансій, а майже кожного дня вакансії у конкретних компаніях, які готові розглядати кандидатів. Навіть люди, які добре працевлаштовані, все одно йдуть як на ярмарки, подаються на нові вакансії, - і саме цим також створюють конкуренцію.