Українська Манітоба
-
Вони теж безкоштовні 🙂
-
Шyкаємo пapтнepів! Cфepa: пepeпpoдaж цифpoвих akтивів. Заробіток залежить від вас, але мінімум будете мати 100 $ в день Деталі в профілі, чекаємо вас!
-
Карина, їдь в ліс, там зараз чорниця і малина безкоштовна 🙂 і набагато смачніша 😋
-
Скоро 😂 чекай гостя
-
Робить кусь?
-
Я працював, хай бог милує, у пекарні. 3,50-4$ нормальний хліб. Не ота консервація у поліетилені. Все ще дешевше ніж яхта
-
Я би захистив хліб з Костко, який два батона по 900 грам. Мені подобається
-
Різні погляди на моду 😏 Класний песик
-
Ну він просто не дуже любить коли чіпають його волосся ножницями. Може він хоче довге 😂 а ми все його до Карини несемо. От він і цей… злиться 🤪
-
Це капєц просто історія. Вона один з найодіозніших політиків, як її могли застрелити просто у дворі, не спецслужби, а один малолітній психічно хворий хлопець? Невже дійсно не було охорони? Ну як так, може це все велика змова і вона вирішила, що вже досить з неї і житиме собі далі інкогніто десь на островах?
-
У моїх сусідів (надіюсь не знизу) «elephants run every day» 🫣
-
Вітаємо, Kent Leland! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Це фразовий прикметник