Українська Манітоба
-
В мене питання: коли її вже почнуть розглядати? Шось глухо зовсім…
-
Останнім часом (останній місяць) було все ок, без затримок. Взагалі є така закономірність: якщо це перший рейс зрання, і літак сидів всю ніч на землі, то рейс буде точно за розкладом. Потім, чим дальше «в день» йде час, тим більше шанс, шо десь якась затримка буде 🙂 Це про рейси Вінні - Торонто туди-сюди
-
Гуманітарна програма😳
-
І тоді який шлях залишається?
-
Ну всьо, Аня сиджу і чекаю…🤗 і чого оце ви до мене на ви:) Можно і на ти 🤗
-
Я подавала родичів 30 грудня! 🤩 Може і нам шось скоро прийде 🤞
-
Ну це тоді їй вже вертатись в Канаду треба поки дійсна віза Ну а якщо за гроші що ніяк не подовжити візу? Може якось туристичну зробити?
-
Знаю що раніше її наче дуже складно було отримати Справа в тому що я неї англійська рівня кет тейбл Чи цього вистачить І як довго її отримувати і чи це прям дуже дорого ?
-
Туристичну можна, так. Я просто думав ви хочете щоб була можливість тут жити та працювати через деякий час. Якщо просто у гості щоб їздити тур візи вистачить
-
Коштує не дорого, але там вже cuaet закрили і буде на загальних умовах подача. Але якщо подати усі документи правильно та ви будете тут з pr, не думаю що відкажуть
-
Всім привіт. Працюю на ручному форклефті (без ліцензії). У тому числі знімаю та ставлю товар на висоту. Стаж півтора роки. Якщо комусь потрібен робітник для подібної роботи, наприклад, до будівельного магазину, дайте знати. Навчитися на іншому типі форклефта - не проблема. Заздалегідь дякую
-
Кімната + Ванна 500 $ More information text me 😉