Українська Манітоба
-
CAA Membership
-
Хотів спитати у чаті. Що ви порадити на випадок якщо щось станеться з машиною і вона заглохне по дорозі. У цьому випадку потрібен евакуатор. Скільки це коштує, чи є може страховка якась на цей випадок, чи краще просто по факту платити. Як взагалі у такой ситуації діяти?
-
Моя перша бізнес-потуга полягала в тому, що я купила на всю стипендію говорящих хомʼяків оптом (такі хомʼяки на батарейках, які повторюють за тобою слова), щоб продати їх дорожче. Вийшло 14 штук. Хомʼяки їхали до мене 3 тижні, за цей час тренд на них трохи спав і я не продала жодного, в результаті у мене цілий місяць не було грошей на їжу, зате було товариство 14 тупорилих гризунів. Всіх роздарувала потім, щоб у моєї поразки не було свідків. 17 років мені було)
-
Канадські говермент лінки завершуються на .ca
-
Отримала повідомлення на телефон про неоплачений парковочний тікет, але є кілька тривожних ознак. Відправник виглядає підозріло (Ontario), і я не знайшла корисної інформації за запитом "Canada ticket department". Повідомлення було без особистого звернення, лише з номером мого телефону. Мені здається, що це може бути скам. Чи можете хтось в групі, більш досвідчена-(ий), підтвердити чи спростувати, що це скам. Дякую за допомогу, гарного вечора 🌸
-
Знущаєтесь За куркою з пивом бігти вже пізно
-
Мені ще з того розділу samosa індійська зайшла, це як слойки з картоплею та спеціями🤤
-
Пляшка красива🥰
-
Треба якось зайти буде) Та мені там не потрібно щось унікальне, якщо щось крім курки гриль та macaroni salad буде вже шикарно😁