Українська Манітоба
-
Ну мені більше 2 днів поза роботою треба довідка від лікаря Я дійсно хворів, живіт сильно болів Пішов до свого walk in Посидів пів години в черзі Лікар зі мною порозмовляла Тиск виміряла Сказав їй що треба notice на роботу зі вівторка по п'ятницю Без проблем дала мені $30 на реєстратурі ізі doctor's notice І не те щоб вона якось спеціально щось перевіряла, аналізи жодні не робив, повірили на слово
-
Знаєте, це не смішно. Психолог торкатись мого тіла не буде. В кожного є якісь свої побажання. Для когось це взагалі не важливо, а для когось - надважливо.
-
А психолог повинен бути жінкою чи не обов'язково?)
-
Я вчора слухала лекцію з естетичного інтелекту, зовнішній вигляд - це важливий пойнт, так. Підсвідомо ти не довіриш своє здоров'я людині, яка настільки себе не контролює, що вдягтися в чисте зранку не здатна. Ну і я б теж обрала лікаря в зеленому хірургічному костюмі (при інших рівних критеріях), тому що це красиво 🙂 А взагалі я б випустила закон, який би зобов'язав чоловіків ходити в костюмах (не хірургічних, а просто в костюмах класичних), тому що це також красиво. У Вінніпезі, здається, чоловіків в костюмах двоє і вони працюють в суді)
-
Дякую
-
Ні не обов’язково. Але ж одяг має бути чистенький. Тим більше з таким зарплатами…. Їй бо, думала зо то прибиральниця. А вона мені - привіт Лайла, я твій лікар 🤦♀️
-
mcphillipsmedicalclinic.ca/
-
А дайте назву клініки будь ласка.
-
В клініці на McPhillips куди ми з чоловіком ходимо, зараз якраз жінка набирає. Правда наскільки я розумію, вона канадійка китайського походження. Можете спробувати сходити, думаю проблем з запахом і зовнішнім виглядом не буде.
-
Я теж так раз натупив . Прийшов по нормальному і попросив вихідні дні , в мене була причина ,мені сказали , що то не причина і я не можу їх взяти. Тепер я дзвоню з ранку , і кажу що я захворів і забиваю . Не хочуть по нормальному то будем робити так . В Манітобі можна взяти 4 family days per year . Скажіть що берете family day .
-
Зараз проблема Ви ж знаєте
-
Хоч бери і до психолога йди, працювати над цим 😭