Українська Манітоба
-
У всіх колег такий є)))) Я стійко мерзну
-
Sure thing 😂
-
Так, це про мій офіс і про моїх колег-жінок. Кожен має светер і дуйку під ногами.
-
Якщо потрібна хоча б тимчасова робота, як варіант звернутися до рекрутинг agency, там дають роботи на день, тиждень, місяць.Але роботи зазвичай важкі фізичні. Я шукав роботу в Вінніпег 2 місяці через індіди, сайти , а рекрутинг знайшов мені роботу за 1 годину. Але для пр це не є ок
-
Яка знайома історія 😂
-
В нас в офісі так холодно від кондиціонера, що я виходжу на вулицю грітись. А коли працюю то під ногами «дуйка» на тепло включена 🤣
-
Вчора було гірше
-
Вийшла я собі на обід, сиджу на лавці, гріюсь. А він стоїть в 4 метрах від мене і дивиться 🙂 В мене чуть інфаркт не стався.
-
Sephora любить чарджити двічі-тричі за кожне замовлення, наприклад, але протягом 4-5 днів все повертається само
-
Поки транзакції pending, взагалі немає сенсу нічого робити. Протягом тижня все має виправитись, якщо ні - просто в апці зробите report an issue і вкажете I was charged more than once, все повернуть, це ж кредитка, не дебіт
-
Підкажіть будь ласка - вчора 7/11 помилково поповнили ВінПас не на ту суму, більшу (50$). Я помітила, зробили відразу refund. Але на кредитці з якої була оплата і повернення є дві однакові суми - перша це поповнення, друга - повернення, але поверння з +, а не з мінусом. І замість витрачених 0$ я маю 100$ Треба чекати 3 банківських дні чи вже йти у банк? Чеки повернення є
-
Estimate вживається теж. Але за 5 років роботи з рахунками тут, в 99% випадків вживають Quote. Можливо то лише в моїй галузі та моєму кутку Манітоби