Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    По перше, якщо працює парт, але дадуть документ, що фул - це вилізе боком. По друге, якщо до моменту розгляду Вас, а ще краще до подачі Ви вже не будете отримувати ЕІА, то все ОК.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Darko Koval
    wrote on last edited by
    Ем,нехай би краще в європу повертались,мати працювати незможе,діти не є дорослі.На донати вони не виживуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Не було
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Пам'ятаю, що колись бачила реферальне посилання (здається Ірини Малик) на Wise, де нові користувачі при першому переказі мали якісь бонуси. Чи є зараз щось таке?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    А на скільки це шкодить на майбутнє якщо плануєш подаватись на піар, один зараз працює на парт таймі, але кажуть що з його роботи все одно можуть видати документ після 6 місяців, що працював фул тайм
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhiy
    wrote on last edited by
    Чи був тут хтось на цьому тижні, є в них зараз абрикоси ? maps.app.goo.gl/TrrscxRptN6c5UD59?g_st=com.google.maps.preview.copy
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilac_springs
    wrote on last edited by
    Друзі, в родині українців з Вінклера сталась біда - кілька днів тому помер Саша Пушкаренко. Чоловік, батько, просто хороша людина. У Саші залишилось тут четверо дітей, двоє з яких неповнолітні та дружина Іра. Родина Пушкаренків приїхала у Вінклер 2 роки тому з Одеської області щоб дати дітям мирне й краще майбутнє. Останні кілька місяців Саша хворів, довго перебував в лікарні у Вінніпезі, де дружина доглядала за ним. Подружжя працювало ці два роки на місцевому заводі Meridian. На вкрай важких фізично позиціях. Остання і ще прижиттєва воля покійного була - бути похованим вдома, поруч його батьків. Саме тіло бути похованим. Вони звернулись до спец.агенції в Вінніпезі яка допомагає з оформленням документів, та перевезенням тіла. Попередня озвучена ціна біля 20тис. Я бачила ці документи, спілкувалась з родиною, добре їх знаю. Близько 2х місяців Іра вже не працює. Всі ви знаєте кошт життя, аренди, тощо.... Звертаюсь до вас з проханням підтримати родину в цей скрутний час. Контактна особа від родини син Сашко. Телефон Саші для e-transfers +12043615999. Звяжіться з ним якщо маєте таку можливість підтримати сім'ю в цей важкий час. Також, Gofundme збір розпочато сім'єю,лінк gofund.me/7e157e36 Наша місцева громада вже підтримує родину напряму. Звертаємось також до ширшої української community. Дякуємо всім Небайдужим
    1 Reply Last reply
    0
  • t1408456757T Offline
    t1408456757T Offline
    Yaroslav Samus
    wrote on last edited by
    В мене $40 за 1Gb, просто в будинку немає поки 1.5. Також початково підписав на $50, але якщо мобільний на Rogers/Fido можна через підтримку отримати ще -$10 знижки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Все залежить від складу сім'ї і зарплати. Грубо кажучи, якщо хтось один працює на мінімальну зарплату, є дитина, дружина не працює, то не дадуть нічого. Однак, пробуйте. Там все на кейс бай кейс. В основному дають тим, хто не працює і не має грошей.
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Я користуюся роджерс, слава Богу, ніяких траблів не виникає.
    1 Reply Last reply
    0
  • t557273840T Offline
    t557273840T Offline
    Ivan Ukraine
    wrote on last edited by
    Та і роджерс і bell - і ті і інші не найкращі то точно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t339954029T Offline
    t339954029T Offline
    Lesia Sych
    wrote on last edited by
    В нас з Bell було куча приколів - починаючи з того, що вони хардчек по кредитці зробили перед підключенням, запізнились на 2 дні на підключення, потім не хотіли нам знижувати тариф. Коли відключили, слали мені ще 3 місяці прохання про оплату, я дзвонила кожен раз і вони відміняли. А коли ми відправили їм роутер назад - вони його загубили і просили 200 дол з нас, а потім магічним чином, через 2 місяці і 2 дзвінки його знайшли.
    1 Reply Last reply
    0
  • t557273840T Offline
    t557273840T Offline
    Ivan Ukraine
    wrote on last edited by
    У нас з bellmts є дві cell лінії по 100gb кожна і roaming us-canada за 45$х2=90$, плюс домашній інтернет 50$, то разом десь до 158$ доходить. - торгуйтесь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка хтось тут подавав на еіа, до якої суми має бути заробіток щоб туди податись?
    1 Reply Last reply
    0
  • t530983672T Offline
    t530983672T Offline
    Greg
    wrote on last edited by
    Вони розсилали попередження про це. Неприємно, але нічого не поробиш
    1 Reply Last reply
    0
  • t568636325T Offline
    t568636325T Offline
    Cristian Komar
    wrote on last edited by
    Мені тільки приходить коли вони гроші знімають, хитре, жадібне corporate entity 😈
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Може, вам листи від них в спам приходять? Shaw любить писати навіть без приводу, дивно що не попередили
    1 Reply Last reply
    0
  • t568636325T Offline
    t568636325T Offline
    Cristian Komar
    wrote on last edited by
    Я вчора пішов до їхньої точки в портедж плейс і мені пояснили і все має сенс Бо якби вони нічого не зміняли, я би так і платив за попередній місяць 18 числа наступного місяця Тепер буду платити за поточний місяць у кінці місяця Тільки сам факт що вони зробили це без попередження мене затриггерив Такий прокидаєшся зранку, а в тебе на пошті чомусь -82 долари з кредитки з ніфіга Прифігів
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Ну так, уже так) але так було не завжди, канадські СТАРОЖИЛИ (з 2022) ще памʼятають Shaw як окремий бренд)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags