Українська Манітоба
-
Можеш, але це треба фінансова грамотність. Багато хто виплачає, багато чекає поки Байден прийде та простить😁
-
В Ньюфаунленді також нафту добувають. Наприклад, Terra Nova oil field. en.wikipedia.org/wiki/Oil_reserves_in_Canada#%3A%7E%3Atext%3DAlberta_has_39%25_of_Canada%27s%2CAlberta%27s_share_is_over_98%25.?wprov=sfla1
-
Головне не набрати боргів без цільних як деякі місцеві у перші роки. Вже є знайомі українці які працюючи на мінімалку набрали божевільних кредитів, бо не можуть свої фінанси нормально організувати. Взяли машину яка скоро поїде на звалище за 15к під 25% кредит на 6 чи 7 років. Там платіж як за нову з салону, і це з даунпейментом майже в 50% було. Кредитки під 0 майже. Їм з їхньою зп виплачуйте це років 10, але борги йдуть тільки вверх😳
-
Really?? Для чого? Ти береш кредит на навчання, і більше ніколи його віддати не можеш?
-
Щось там хлопці сміються з цього
-
Я неймовірно вдячна Канаді за розвиток долей мозку, котрі відповідають за управління особистими фінансами. Боляче згадувати своє життя до того, як це сталося, якщо чесно)
-
Але скажіть спасибі що ми не в США, там кожен 3 з сотнями тисяч боргів за навчання живе🥲
-
Від людини залежить, є хто у 30 вже на пенсію відклав непогано та будинок має гарний, є хто под 40 та по 3 рази навчався на різне, тому що то не подобається, там ще щось не то. І це все не працюючи, у кредит включно з усіма розходами на життя. І потім рахунок на 100к за 20 років по якому в кращому випадку платять мінімальний платіж😳
-
Ну як так??? Я думала, що вони прям… чим старші тим багатші
-
Я знаю купу канадців які у мінусі на 50-100к, і це без іпотеки😳 Тому українці з 5-10к на рахунку багачі тут😁
-
Інструктор на курсах LINC, так
-
Моя інструктор з англійської розповідала, що канадці - теж люди і мають такі самі проблеми: купують зайве, перевитрачають, живуть в боргах. Фінансова грамотність, може, й викладається, але дехто прогулював конкретно)