Українська Манітоба
-
мені листа писав Commissioner of Oath
-
Це зараз для всіх так
-
Просто дивно, що 5 людей включно мене отримали усе без жодного документу, а в когось щось просять. Останні раз це був початок квітня🙂 Може правило є, але на українців таке враження що воно не працювало
-
А де завіряли в якого нотаріуса?
-
В скигленні не має нічого поганого, всі ми втомлюємося від адаптації, це ок. Але одна справа сказати, що втомився жити в чужій країні, що вигорів повністю, а зовсім інша «гнати на Вінніпег/Канаду»
-
Нарешті … і на нашій вулиці КамАЗ з пряниками перевернувся ..
-
це не абсурд це на сайті написано
-
ні, це загальні правила я сама із таким листом отримувала хелс карту, бо не мала житла на той момент постійного
-
А де
-
Саме формулювання «погана Канада» придумали не ті хто жаліється))) а ті хто їх постійно пробує трольнути )
-
Може, знущання з людей нові видумують🥲
-
Може якісь нові правила
-
Це якийсь абсурд, підійдіть до іншого працівника, в них тут часто 0 компетенція і правила не існуючи придумують. Усі близькі робили з 0 документів, на папірці адресу написали щоб без помилок й все
-
А зробити договір оренди за долар на місяць не легше? Ніяких нотаріусів не тре.
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка не дають батьку хелс карту бо нема прописки Сказали написати листа і завірити в нотаріуса що він живе з нами Питання Де взяти нотаріуса? Знаю є в імігрант центрі але він до 2 Ми з чоловіком працюємо Скільки коштує в звичайного і де краще Дякую
-
У Вас же життя не Канада забрала, а йоб@на русня. Чому в результаті у деяких українців погана Канада?
-
Ага .. а якою ціною .. я б віддав і той WP і візу і 3000 і ше б зверху доплатив, шоб мені повернули моє попереднє життя в якому не було навіть думок колись їхати сюди. А ті люди самі прагнули і планували заздалегідь жити тут. Не правильно це порівнювати на мій погляд.