Українська Манітоба
-
Дуже дякую, я з нуля англійською об'єктивно не навчусь поки що
-
Був би ідеальний, так, але прям щоб навчитися і приділити цьому час - ні) у мене є друзі з авто, яких я могла б попросити, але ми і на каву раз на три місяці ледве зустрічаємось, тому що всі зайняті, я не уявляю, як це навчання організувати
-
Я вчився у індуса. Він тут живе вже 30 років. Також працює ще водієм автобуса. Дуже задоволений. Порекомендувала його українка. Якщо потрібно контакти - можу поділитися
-
У мене немає, якби була, не було б такого запиту)
-
З Ізраілю підходить, якщо є, дайте контакт, будь ласка) З англомовним, боюсь, я ще можу пропускати якісь тонкощі і мені трохи більше занять знадобиться, хотілось би якось більш компактно це все зробити Я з мінімальним досвідом взагалі, можу знайти руль, а так мені прям все-все треба пояснювати
-
Так, саме той Камброд) Ми живемо біля Форксу. Майже Даунтаун. Іноді доводиться бувати на Portage. Або Чайнатаун. Але це відбувається, бо потрібно туди по важливим справам. Але це як випробування долі ) Плануємо переїхати більш безпечний район як з'явиться можливість.
-
В нас жарти ходили , що в Камброд не можна їздити , якщо в тебе нема перепустки, від авторитета Камброда . Якщо ви про Луганьский Камброд 🌚 Ось навіть без перепустки , мені там було не так очково , як наприклад біля чайнатауну. Навіть беручи до уваги , що мені там і курнути запропонували, та поі8батися . Френдлі манітоба ж
-
Хочу здати екзамен as soon as possible
-
Поділіться, будь ласка, контактом україномовного автоінструктора якогось не дуже зайнятого, який би міг займатися не раз на тиждень, а через день-два 🙏 Тільки хотілося б, щоб він був незайнятим не тому, що поганий інструктор, а з якихось інших причин)