Українська Манітоба
-
Так відкриття корпорації на фоні основної роботи незаборонене, що тут вичисляти, все видно в річній декларації. Я не планую нічого приховувати) Мене хвилює, чи буде це ознакою ненадійності в очах саме імміграційного офіцера. Ірина Малик, до речі, сказала на консультації, що імміграційні служби не моніторять рахунки аплікантів і не мають до них доступу, але все одно, я не хочу нічого ховати, я хочу все легальне, якщо це не зашкодить імміграції
-
Так CRA чи інші федеральні/провінційні установи вичислять «хитрих жуків», а щодо як це вплине на імміграцію- незнаю
-
Можливість отримання гранту дуже залежить від того чим займається компанія. В загальному більшість грантів спрямована на допомогу у дослідженнях та розвитку інновацій, також на підтримку так званих ʼпріоритетнихʼ напрямків розвитку економіки країни. Крім грантів, існують програми допомоги розвитку бізнесу, наприклад безвідсоткові кредити і тд.
-
Дмитро, а це норм відкрити корпорацію паралельно з основною роботою, якщо ти в процесі імміграції по SWM? Чи це розглядатиметься як те, що ти хитрий жук, який йде по робочій програмі, а сам тут втиху заробляє імміграційно несхвальним чином?
-
Дякую Вам
-
Порадьте як отримати державні гранти, корпорація уже є. Дякую
-
Так, можна. Якщо ви є резидентом Канади (навіть тимчасовим), то різниці в податках не буде. Зверніть увагу, що почати бізнес можна із підприємця без реєстрації (декларативно). Однак, якщо ваш бізнес-дохід дійде до 30 тис на рік, то треба реєструвати GST/HST account (не плутати з виплатами GST/HST credit).
-
Revolut замість заборони комісію додаткову ввів на visa. Але Mastercard завжди краще був😁
-
Та хоч святого отця. Бите скло, валяється сміття і каміння, вбита людина. Щось напевно там трапилось.
-
Яка непорядна тварина. І судячи з того, що жодна претензія не була доведена, йому нічого і не буде