Українська Манітоба
-
А, будинок. Я подумала про квартиру власну
-
Доброго вечора. Чи може жінка 72 роки подаватися на біженство ? Дякую .
-
А у вас в будинку є condo fee? Якщо є і ви сплачуєте його, в принципі, має відремонтувати лендлорд, ми тут нещодавно це обговорювали
-
Класна історія, я з Шепетівки, вона завжди була multicultural place, я не здивована)
-
В Брендоні Фольклорама проходила першій раз в тому році, цього року другий раз… Ми приймали участь, в тому і в цьому році. український павільйон найпопулярніший, люди підходили обнімали, донатили купляли їжу, зі сцени говорили промови і ніхто нічого тут не забороняв… Єдине шо трошки меньше заробили цього року ніж минулого…бо і людей/відвідувачів було менше… літо всі на кемпах:)
-
Ого 😨 ви про шо? Коли і де таке було? Мали на сцені виступ (хор та танці від дітей), говорили промову і казали Слава Україні, всі відповідали Героям Слава, багато було наших… Ніхто нікому не забороняв того ще і від 2014 року…
-
Про життя)))
-
Випала з життя на 2 дні 🤪 В нас в Брендоні була Фольклорама приймали участь від Української громади Брендона, продали 160 доз. вареників, 500 голубців, 50 кг ковбаси, цибулі і бекону🤩 Про шо останні 500 повідомлень?:)
-
В мене на роботі є дівчина, яка народилась в Україні, жила у Шепетівці у дитячому будинку, а звідти її удочерили люди з Вінніпегу коли їй було 3 роки, виглядає вона як циганка, дуже гарна з великими очима і смуглява, казала що робила тест днк оцей, і в неї показало українське, турецьке ти іранське походження