Українська Манітоба
-
www.gov.mb.ca/health/dsrecovery/docs/brochure.pdf Ще один лінк, який показує що лікарів ВЖЕ зараз недостатньо
-
Так а де я сказав, що потрібно щось заморожувати?) Медицина потребує постійного розвитку, як я вважаю. Я не пропонував нічого заморожувати
-
1й лінк у гуглі www.cbc.ca/news/canada/manitoba/health-care-system-changes-manitoba-1.4060124
-
Якшо для вас вирішення проблеми. Це кинути ще грошей у човна який має діру, для того щоб зупинити воду, то у мене для вас погані новини
-
Система добра, тільки грошей більше треба вливати. Фінансування напевно залишилося на рівні 2001 року, тільки людей на 10 мільйонів більше стало(
-
Я знаю як вона працює. І бачу як населення збільшується, а у Вінні закривають мед заклади і не наймають більше мед працівників, бо провінція не дає фінансування, бо дорого. Бо грошей у бюджеті не закладено, бо податки і рівень життя і так не самий кайф, але вирішувати ніхто не хоче, бо це треба перед виборами приймати непопулярні рішення, і тоді за твою партію ніхто не проголосує
-
І буде ще гірше, бо проблема не вирішується. Всі тільки кажуть про якусь ефемерну проблему з платною + безкштовною медициною, коли багато де у світі це працює і вирішує якраз всі проблеми
-
Та мені пофіг шо в США, я ж тут живу. Яка різниця як там. Там і населення в 10 разів більше і шо?
-
Може бути ще гірше