Українська Манітоба
-
Дивіться, ось вам середня річна зарплата. Може бути трохи менше, може трохи більше певно. Все що треба, це інтернет і бажання пошукати 😉
-
Окрім державних :)
-
Не знаю, але я не порушую 🙂 я тут так би мовити на псячих правах поки 😂 Тим більше зарплати легко можна знайти в glassdoor чи indeed.
-
Я от шось ніяк не второпаю . Багато хто ( я в тому числі) підписують ото про не розголошення зп. З іншого боку- це ж вроді як не законно з боку компанії таке вимагати . Чи я шось не так зрозумів в законодавстві??
-
Так, є вилка від і до. На початок вам дадуть меншу. Якщо є досвід і гарно продасте себе - то більшу. Все як всюди 🙂
-
Насправді питаю, не для того щоб порахувати чужі гроші. А для того щоб оцінити всі варіанти для себе. Дякую ще раз
-
Нічого собі! Прям цікаво.. вже дивилась, але там посередня інформація
-
Я підписувала документ про нерозголошення 🙂 Гляньте в indeed зарплати на customer service в банках. Там є вся інформація
-
Шкода що гіфки не можна)
-
Дякую. Якщо не секрет, яка у вас була ставка на початку роботи?
-
Осьо вам ще для роздумів вакансія 🙂 ca.indeed.com/m/viewjob?jk=80a667cc5172ae3c&from=ja&alid=636c49d7bede595210f35f9f&tk=1i3k2anh72fk5000&xpse=SoCf67I3-10rx8gJAj0LbzkdCdPP&xfps=1e14a332-46cb-4902-bba2-1fbe75769919&utm_campaign=job_alerts&utm_medium=email&utm_source=jobseeker_emails&rgtk=1i3k2anh72fk5000&xkcb=SoCm67M3-0MkqBWK2h0PbzkdCdPP
-
Дякую.. Буду думати. Гарного вечора
-
За умови праці саме в RBC не скажу, але скажу в цілому. 1. Рівень мови вас ніхто питати не буде. Ви маєте самі собі дати відповідь на питання, чи зможете ви спілкуватися з клієнтами на банківські теми (не тільки рахувати готівку, це і вирішувати проблеми чому заблокувало рахунок, пояснювати як що працює, і чому щось не працює, листуватись чи дзвонити в різні департаменти, вирішувати конфлікти і тд). Якщо ваша відповідь так - подавайтесь на вакансії, йдіть на співбесіду. А там вам скажуть 🙂 2. Якщо ваша мова не вільна, а скажімо B2, але ви дуже хочете і маєте великий досвід у банках на різних посадах, то теж подавайтесь. Вам це дуже допоможе, кажу вам зі свого досвіду. Коли я не розуміла що від мене хоче клієнт, я просто рилась у програмі, і знаходила відповідь - ага, картку заблокувало 😁 Але я знала де рити, бо я 18 років у банках пропрацювала. 3. Після першої співбесіди ви зрозумієте, зможете чи ні 🙂
-
До солт стейн марі
-
Наступним разом. Bruce park і lake huron. Цей рік тільки з суперіор розібрався
-
Якщо ведмеді не купаються - потрібно заходити до кафе. Там є панорамний вид на їхню територію