Українська Манітоба
-
Звучить дуже цікаво🙂
-
Залежно який котедж, локація і що там ще є. 10% - це хіба income, а не net profit. Якщо котедж за 200-300 км від Вінніпегу, тобі прийдеться когось наймати аби менеджити запити гостей та вчасно міняти постіль тощо. Самому менеджити оренду котеджу на відстані буде досить неефективно.
-
Але це котедж буде 600-700к не менше?
-
Поки читала повний пост в фб, подякувала долі сотні разів, що вже доросла і ці уявлення про життя - не мої проблеми)
-
Я просто всіх прошу, не толерувати оці матюки/пісюни, кажіть строго батькам/дітям/підліткам, щоб в публічних місцях боялись рота навіть відкрити, в себе в дома хай малюють хоч на всю стіну та спілкуються як хочуть. Один-два рази вигрібуть в автобусі чи на майданчику, наступного разу вже не буде, а зараз думають, що все ок, ніхто їх не розуміє, а в автобусі 30% українців))))
-
Ви праві, бачив один продається за 689к - то точно прийдеться там бути лиш раз на літо - всі інші часи здавати в оренду 😂
-
Мене просто бісять матюки від дітей в школах. Я ж така наївна думала, клас, в Канаді цього ж не буде)))) ну може англійською набереться пізніше матюків, але їх там небагато наче))) але ситуація така, що діти до 12 років часто проводять час з братами старше 12 років. І вони взагалі не соромляться прямо на майданчиках голосно матюкатись, не одноразово робила зауваження. Якщо чесно, я думаю батьки все це знають прекрасно, але або закривають очі, або не можуть ніяк вплинути. Це зараз взагалі не мовне питання.
-
у нас mortgage під 3.1% але завершується в 2027, потрібно радитись чи брати котедж чи інший дім))
-
Виглядає так, що поки зберуся купувати буде 3%🤑
-
Чому я маю називати, когось хто пише матюки російською українцем? Тільки тому, що в них українські документи? Для мене більші українці, які народжені тут, ніколи в Україні не були, розмовляють українською, з якої тут пів чату насміхається, але пов'язують/допомагають/думають про Україну. А особи які матюкаються російською, пошкоджують майно, зневажають інших людей - це і є опис москаля, тому я погоджуюся з паном Wes, це були москалі, українські діти таке не пишуть
-
Та були звісно, але навіть вони замість того щоб вивчити условний вірш хочаб виходили до дошки та читали його. На пасивному рівні навіть вивчити можно було, ТБ то було українською у більшості своїй🙂
-
Потрібно купляти наступний дім 🏠😎
-
О, то ми з вами земляки))
-
-
Я зрозумів думку, що вона намагалась донести але я так розумію, що оригінальний пост був з іншим форматуванням і при перенесені в Телеграм воно все змішалося